2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 72 پست
تا اللن همینو خواستم ولی فکر میکنم دیگه سنم داره زیاد میشه دلم میخواد تنها نباشم با یه ادم مناسب زند ...

توکلت به خداوندباشه نگران سن نباش چون بایدشخصی پیدا بشه که طرف مقابلش را درک کنه وعاشقش بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد استفاده کردم خواستگار دلخواهمم زیاد اومدن اما یکم معیارام تغییر کرده هنوز دارم جذب میکنم&nbs ...

فقط یاداداشت کنیم کافیه ؟یا تصور هم نیازع؟؟

بعد یه چیز دیگه واسه جذب میشه همزمان چندتا خواسته رو درنظر داشته باشیم  بنویسیم؟

فقط یاداداشت کنیم کافیه ؟یا تصور هم نیازع؟؟ بعد یه چیز دیگه واسه جذب میشه همزمان چندتا خواسته رو در ...

اره هرچی که بخواید رو میتونید باهم درخواست کنید، هم تصور نیازه هم یادداشت این فکر رو باید تجلی بدید

ببین اینو میگم شاید بعضیا تعجب کنن شاید حمله کنن شاید خوششون نیاد شاید انکار کنن و... مهم نیست و ...

درسته عزیزم اما بین همون چادری ها هم دخترایی هستن که ذاتشون خرابه صرفا نمیشه گفت همه ی چادری ها پرفکتن اما با این حال متاسفانه عقل مردم به چشمشونه

🤍🐼🥥
نه ایرادی ندارم .ولی خب احساس م کنم مسخرم می کنند. خیلی ممنونم حتما می خونم 

اعتماد به نفسو ببر بالا پس وقتی ایراد نداری هیچکس حق نداره مسخره کنه اگه یه زندگی خوب و موفق میخای اعتماد به نفس داشته باش خودتو قبول داشته باش به هیچ احدی وابسته نباش حرف هیچکس هم رو آرامشت تاثیر نذاره اگه یه خانوم موفق و با اعتماد ب نفس باشی هیچکس به خودش اجازه نمیده مسخره کنه یا بهت بگه چرا ازدواج نکردی همه میگن ببین طرف موفقه شوهر میخاد چیکار خودش از پس زندگیش بر میاد پس خیلی رو خودت کار کن گلم جلوی جنس مخالف هم خیلی قوی باش چون پسرا جذب اعتماد ب نفس و اخلاق  طرف میشن قیافه بعد یه مدت تکراری میشه یا تا یه سنی قیافه آدم دیگه زیبایی قبل رو نداره پس تقویت کن اینارو که گفتم ایشالله که خوشبخت میشی

ازدواج اصلا به سن ربط نداره هروقت یه پسر با جنم و با اخلاق و با درک و خانواده دار اومد خاستگاریت اونوقت ازدواج کن انتخابت که درست باشه یه عمر آرامش داری ولی امان از روزی که انتخاب اشتباه کنی نه خودت آرامش داری نه خانوادت حرف دیگرانم اصلا واست مهم نباشه چون خاله و عمه و دایی و عمو نمیان زندگی آینده ی ماها رو تضمین کنن 

۹۹ این پست و گذاشتم و ۴۰۳ عقد کردم خواستم بگم خیلی خیلی صبوری میخواد و اینکه باید چیزی و که میخوای حتما دنبالش بری خودش نمیاد سراغت تموم شد اون دوران