2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 72 پست

سلام خوش اومدی

با چله و توسل درست میشه🖤

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اینو میگم شاید بعضیا تعجب کنن

شاید حمله کنن

شاید خوششون نیاد

شاید انکار کنن و...

مهم نیست ولی من اینو زیاااااد دور و برم دیدم خیلی زیاد

اینکه هیچ دختری به اندازه دختر چادری و سرسنگین خاستگار نداره

اکثرا هم خاستگاراشون خوووب،! مرد زندگی

من تو عمرم به اندازه دختر چادریای خوشگل ندیدم کسی بتونه خاستگار داشته باشه

ینی هرجا میرن خاستگار واسشون پیدا میشه

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایا شکرت😍😍
برای جذب کردن همسر اصلا نباید شخص خاصی مد نظرتون باشه باید ویژگی هایی که میخواید اون فرد داشته باشه ...

شما بعد چند مدت نتجه گرفتین 

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

چرا روت نمیشه مگه خدایی ناکرده ایراد داری اعتماد ب نفستو تقویت کن وقتی با عمه و عمو نتونی حرف بزنی ب ...

نه ایرادی ندارم .ولی خب احساس م کنم مسخرم می کنند.

خیلی ممنونم حتما می خونم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

برای جذب کردن همسر اصلا نباید شخص خاصی مد نظرتون باشه باید ویژگی هایی که میخواید اون فرد داشته باشه ...

من اینکارو کردم فقط خیلی خواستگارام زیاد شد اما هیچکدوم اونی ک میخاستم نبودن

🤍🐼🥥

فقط اعتماد به نفس و رفتن به سرکار یا هر مکان عمومی 

باید روابط اجتماعی قوی داشته باشی و گرم برخورد کنی

اصلا دوستی با آقایون به کنار ،،، ممکنه کلاسی و یا باشگاه جایی بری کسی برای برادری یا اقوامش دنبال دختر باشه وقتی خوش برخورد باشی و توی چشم قطعا خواستگارات زیاد میشن