2777
2789
عنوان

خودکشی 😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 4496 بازدید | 170 پست
ولی یکی از گروه ها که هیچوقت بخشیده نمیشن اون دنیا کسایی هستن که خودکشی کردن 😞 کاش هیچوقت چنین کا ...

ادم باید تو شرایط اونا باشه نمیشه گفت به نظرم شایدم بخشیده بشن اصلا راحت نیست حتی اونی که میگه اصلا خودم را نمیخوام و کاش بمیرم موقعه عمل هنگه البته خیلی ها هم لحظه ای یه کاری میکنند و...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیست و دو سالش بوذ.با مامانش دعواش میشه سر محصولاتشون ی دفه میزنه ب سرش میره بیرون پیام میده ب خواهر ...

خدا رحمتش کنه

خانومش چیکار کرد

🤭در تاریخ  99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤭

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدای مهربون به هممون آرامش بده الهی آمین 

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 
روحشان شاد جدیدنم ی پسره ۱۹ساله بخاطر قبول نشدن تو کنکور ریاضی از پشت بوم خودشو پرت کرده پایین😔😔

چرانبایدخدانبخشتش به نظرم اشتباه میگن

من هنوزم امیددارم که میشه💚برام صلوات بفرستین مهربونا..
عزیزم کسی که خودکشی می‌کنه تا زمان مقرر که خدا برای فوتش در نظر داره بالا سر قبرش میاسته وهیچ دعا و ...

واییییی اشکال ندارع همینم خوبه شایدم خیلیاشون دیگه زمان مرگ اصلیشون رسیده باشه 

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

بیست و دو سالش بوذ.با مامانش دعواش میشه سر محصولاتشون ی دفه میزنه ب سرش میره بیرون پیام میده ب خواهر ...

وای پسرهمسایه ماهم چندسال پیش ی هفاه قبل عروسیش خودشو میکشه...پدر دختره میگف بلید باغ مجلس بگیری این پسره هم پول نداشته بهش خیلی فشار بود.....چقدم ناز بود پسره خدا بیامرزه

وای پسرهمسایه ماهم چندسال پیش ی هفاه قبل عروسیش خودشو میکشه...پدر دختره میگف بلید باغ مجلس بگیری این ...

ما با عموی شوهرم عروسیمون ی هفته اختلاف داشت.ما هم عروسی نگرفتیم

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

تازه همکلاس دخترخالم دانشجو پزشکی بود تو بیمارستان طرح داشت اونقدر فوتی های کرونایی رو دید که افسردگ ...

واییی

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

خداآرامش به خانواده هاشون بده توروخدا بچه هاتون و باچیزای بی ارزش آزار روانی ندید تودوران بلوغ مخصوصا این بچه ها یه مشت هورمونن که دست وپادارن چه با دختر یاپسرحرف زدی چراکنکور قبول نشدی باید بری سربازی باید شوهر کنی وهزارباید دیگه

یه زنو میشناسم که میگن   راجبش خودشو آتیش زده ت  حموم   ۵ تا بچه داشته  از دست شوهرش ک اذیتش میکرده   میرم سرقبرش گاهی اوقات     هیچکس نمیاد سرقبرش از خانوادش     دوسش ندارن   چون خودکشی کرد😔

تازه وارد نیستم  بنا ب دلایلی  نشد که با کاربری قبلیم وارد بشم     .🤗 گلم اگه با نظرم مخالفی یا نمیتونی تحمل کنی کسی برخلاف تو نظر بده      این دیگه مشکله خودته