2777
2789
عنوان

رژیم

133 بازدید | 16 پست

کسی رژیم‌کانادایی گرفته؟ من دوروز هست گرفتم اما تو رژیم میان وعده خبری نی ولی من میان وعده سیب میخورم مشکلی نی؟

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

آسمان جان امروز اونجا بزن ها گزارشو☺

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آسمان جان امروز اونجا بزن ها گزارشو☺

جان گلم متوجه نشدم؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
جان گلم متوجه نشدم؟ 

توی تاپیک اون چیزایی که خوردی دیگه

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
مگه وعده اصلی زیاد هست حجمش ؟ بر چی اساسی هست کالری شمار هست ؟

نه گلی رژیم کانادایی ۱۵ روزه هست ک اگه تو نت سرچ کنی میاد بین ۸ تا ۱۰ کیلو کم میکنی شرایطش ایناهم بخون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توی تاپیک اون چیزایی که خوردی دیگه

باش گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما عزیزم 

اگه دوست داری شرکت کنی برو پست اخرم روز اول نوشتم قد و وزنت بگی با ما همراه باشی البته فقط توضیحاتش حتما بخون مثلا واس کسایی که بیماری خاص یا شیر میدن خوب نی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میخوای نتیجه دلخواه بگیری نباید چیزی اضافه کنی ولی در این رژیما رو قبول ندارم 

گلی من دوماه میش هم عروسم رفت خیلی خوب بود خیلی لاغر کرد یعنی خوب نی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ جالب داخلش واقعا خبری از میان وعده و نان و برنج نیست .نان فقط نان تست 

اره دوسه روز اولش سخته بعد خوب پیش میری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلی من دوماه میش هم عروسم رفت خیلی خوب بود خیلی لاغر کرد یعنی خوب نی

منم گرفتم تقریبا ۶ کیلو کم کردم ولی زودی برگشت بعدش گالری شماری شروع کردم الان ۳ساله ولی نهایتش یکی دو کیلو برگرده. رژیم کانادایی و سوئدی و کتوژنیک چون بیشتر ب سبک غذایی اروپایی و آمریکایی نزدیکه ما چون کرب غذاهامون بالاست با اینام لاغر بشیم تا یخورده شیرینی و کرب بخوریم سریع برمیگرده

😔
منم گرفتم تقریبا ۶ کیلو کم کردم ولی زودی برگشت بعدش گالری شماری شروع کردم الان ۳ساله ولی نهایتش یکی ...

خب عزیزم دیگه باید بعدش هم رعایت کنیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40