2821
2789
عنوان

داستان جنی؟؟😐

210 بازدید | 21 پست

خونه ما و خونه همسایمون جن داره (قبلا یه خونه بودن) واسه همین داستان زیاد دارم اونایی که قابل تعریف هست رو میگم :

1_من وقتی ۴ سالم بود یکی اومد از خواب بیدارم کرد گفت پاشو نماز بخون(بچه ۴ ساله رو چه به نماز) بعد دستم رو گرفت و بلندم کرد و زودتر از من از اتاق خارج شد . اول فکر کردم مامانم هست ولی وقتی از اتاق خارج شدم دیدم مامانم داره نماز می خوند

2_یه بار تو خونه خواب بودم یکی اومد بالا سرم گفت بیداری؟؟ منم تو حالت خواب و بیداری بودم و فقط یه سر سیاه دیدم و نمی تونستم حرف بزنم و تکون بخورم 

بعد پنج دقیقه تونستم تکون بخورم رفتم خونه رو گشتم دیدم کسی نیست

۳_تو خواب و بیداری بودم دیدم دم در اتاق یک زن با چادر نماز وایساده و داره نگام می کنه اول فکر کردم مادرم هست بعد که دقت کردم دیدم چشاش شروع کرد به برق زدن درست مثل چشم های حیوونا توی شب فکر کردم توهم زدم چشم رو مالوندم که بره ولی نرفت بعد دو سه دقیقه خودش غیب شد 

۴_یک بار تو خواب و بیداری بودم که یک مرد قد کوتاه رو دیدم دم در اتاق(همون جای قبلی که اون زنه بود) داشت با دست میگفت می خوام بکشمت منم چون قبلش خیلی جن دیده بودم عصبی شدم و بهش فا.ک نشون دادم 

بعد چند دقیقه فهمیدم چه غلطی کردم😂😂😂

#‍ بچه ها این داستان ها واقعی بود و دروغ نگفتم اگه شما هم تجربه دارید بگید

سایت چه جن تو جنی شده امروز

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره الان هم جهنمم برو و بچ سلام میرسونن

😁😁 خب خودت گفتی اونجوری علامت داده که میخوام بکشمت😁😆

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

خونه خاله مامانم همه میگن جن داره

خونشون پیش امامزادس و تو امامزاده هم قبرستون شهدا ایناست

ولی یه بار میگن نصف شب صدای جیغ یه زن میومده که هی میگفت مرتضی مرتضی ولی رفتن تراس دیدن هیشکی تو خیابون نیس

یه بارم خاله مامانم خواب بوده رو کاناپه شوهرش میاد بیدارش میکنه میگه چرا اینجا خوابیدی برو رو تخت 

اینم میره تو اتاق میبینه شوهرش رو تخت خوابه

از خونه شونم خیلیا میگن صدای باز و بسته شدن در میاد

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

واقعا آسیبی می تونن برسونن به آدم؟ جسمی؟ مثلا یه بلایی سرت بیارن؟

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز