2777
2789
عنوان

میترسم رانندگیمو مسخره کنن

667 بازدید | 30 پست

دوستان من مسافرت و بین شهری زیاد میرونم الانم دو ساله گواهیناممو گرفتم اما توی شهر شاید فقط ۵ ۶ بار تنهایی نشستم و تجربه زیادی ندارم حالا باشگاه اسم نوشتم همه هم صبح ها سرکارن فقط خودمو ماشینو ببرم و برم باشگاه چون تجربمم کمه توی شهر میترسم سوتی بدم مفازه دارا یا کسی ببینه مسخرم کنن بگن نگاه مجبوره پشت ماشین میشینه و سوژم کنن بخندن اعتماد به نفسم کمه تو این مورد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شیش ماه شوهرم یادم داد بعد شیش ماه هم بیرون شهر میرم هم داخل شهر الان دوساله رانندگی میکنم تازه برا گواهینامه ثبت نام کردم

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

حالاطرف ماجوریه که همه میشناسن همدیگرویه جوری نگاه میکنن انگارلختی ولی الان دیگه همه ی خانومامیرونن مامانم منم اول اینجوری میگفت ولی الان خوب میرونه

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

اصلا برات مهم نباشه. اصلا. یادمه ماه هفتم بارداری بودم سر یه میدون پارک کردم رفتم دکتر و برگشتم دیدم دو تا ماشن چفت ماشینم پارک کردن. ماشینا اریب و موازی پارک بودن.ماشین بغلی دیدم صاحبش تو ماشین نشسته با دو تا بچه کوچیکش، بهش گفتم بیزحمت ماشین منو از پارک در بیارین😁. نه که باردار بودم هم سختم بود هم اعتماد بنفسم کم شده بود . احساس میکردم فاصله رو نتونم تشخیص بدم. 

طرف نه مسخره کرد و نه خندید. تو رانندگیت فقط حواست به رانندگیت باشه و بقیه اصلا برات مهم نباشه. جاهایی هم که سختته سعی کن با نهایت دقت انجامش بدی

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

من ده ساله گواهینامه دارم ولی میترسیدم بشینم الان ماشین گرفتم که بشینم فقط تو شهر میتونم اونم خیلی ناشیانه دیروز اومدم از کوچه بیام خیابون اصلی تا اومدم یه نیسان آبی احمق با سرعت اومد سمتم ناخداگاه پام رفتم رو ترمز وگرنه زده بود بهم اینقدر اونجا موندم تا چندتا ماشین پشتش رفتن یه نیسان آبی دیگه خدا خیرش بده بهم راه داد منم فقط گازو فشار دادم که خاموش نکنم صدای گاز پیچیده بودهمه مغازه دارا نگاه میکردن تا از کوچه تونستم بیام بیرون بعضی اوقات اصلا تعادل ندارم مخصوصا وقتی تو سرعتهستم نمیدونم چیکار کنم   

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بابا بخندن خب که چی؟؟شهر فقط باید با راننده تاکسی ها و راننده وانت ها و.. یکم سر کله بزنی..

بعضیهاشون رعایت قانون نمیکنن و مطمئن باش بهت نمیزننا ..خوب بلدن بپیچونن  اصلا نترس..

فقط فاصلتو رعایت کن همین..یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه..

اونی که رانندگی یه خانم رو مسخره کنه غلط کرده..همه باید گواهینامه داشته باشن.

.زندگی خبر نمیکنه.یهو نیاز میشه.

موفق باشید.