2777
2789
عنوان

میترسم رانندگیمو مسخره کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 30 پست
من شیش ماه شوهرم یادم داد بعد شیش ماه هم بیرون شهر میرم هم داخل شهر الان دوساله رانندگی میکنم تازه ب ...

وای بدون گواهینامه اصلا پشت فرمون نشین. یکی بدون گواهینامه یکی هم بدون بیمه. حادثه آنی رخ میده دور از جون

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
من شیش ماه شوهرم یادم داد بعد شیش ماه هم بیرون شهر میرم هم داخل شهر الان دوساله رانندگی میکنم تازه ب ...

میدونی خدایی ناکرده بزنی چی میشه؟بیمه چه بامبولی در میاره؟؟

پس اینارو نمیدونی حتما..برو یه تحقیق کن..

پول رو میده..ولی به خاطر گواهینامه نداشتن ازتون پسش میگیره..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بدون گواهینامه اصلا پشت فرمون نشین. یکی بدون گواهینامه یکی هم بدون بیمه. حادثه آنی رخ میده دور ا ...

بیمه داره ولی گواهینامه انشالله بعد عاشورا میرم کلاساش

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
وا جاده کجا سخته😳

تو جاده سرعت بالاست باید خوب کنترل کنی ماشبن رو نگاه به خلوت بودن جاده نکن داخل شهر نهایتش با60 میری ولی توجاده اگه نتونه کنترل کنه خدای نکرده چپ میکنه.من چندین ساله تو شهررانندگی میکنم حرفه ای ولی هنوزم از جاده میترسم 

منم عین شما بودم شهر ماهم به شدت کوچیک ولی بلاخره نشستم پشتش هم ترسم ریخت وهم اینکه اصلا برام مهم نیست دیگران جه برداشتی میکنن تا دلت هم بخواد اشتباه میکنم ولی دیگران برام اهمیت ندارن چون میدونم تا اشتباه نکنم یاد نمیگیرم فقط از دنده ۲ بالا تر نمیرم بیرون شهر هم ۳ 

من ده ساله گواهینامه دارم ولی میترسیدم بشینم الان ماشین گرفتم که بشینم فقط تو شهر میتونم اونم خیلی ن ...

تمرین کن عزیزم. جاهای خلوت برو و حتما یکی که خوب بلده سمت شاگرد بشینه که کامل راهنماییت کنه. حدافا یک تا دو ماه باید همراه داشته باشی

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
بیمه داره ولی گواهینامه انشالله بعد عاشورا میرم کلاساش

میدونی اگه اتفاقی بیفته و گواهینامه نداشته باشی ، بیمه زیر بار نمیره؟ دیه بالاست . احتیاط شرط عقله

شما رانندگیت در حد شوماخر هم بشه...کلا مرد جماعت نه همشون اما اکثرشون منتظرن سوتی بگیرن و مسخره کنن....چون زورشون میاد...مردا کلا یه دونه رانندگیشون کم و بیش درست بود که اونم خانوما هم تو این دهه اخیر پابه پای اونا شدن...واسه همین به همه جاشون فشار میاد

حرفه ای رانندگی کنی هم میگن جو گرفتتش...کلا حرف واسه گفتن زیاد دارن

تمرین کن عزیزم. جاهای خلوت برو و حتما یکی که خوب بلده سمت شاگرد بشینه که کامل راهنماییت کنه. حدافا ی ...

آره یکی باهام باشه خیالم راحتتره ولی بازم هل می کنم وقتی تو سرعت هستم تعادل ندارم یهو کمش کنم یا تو ترافیک هل می کنم یدفعه خاموش می کنم مرسی از راهنماییت عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
میدونی اگه اتفاقی بیفته و گواهینامه نداشته باشی ، بیمه زیر بار نمیره؟ دیه بالاست . احتیاط شرط عقله

بیمه پول رو میده ولی پسش میگیره به صورت قسطی.و اگر قتل رخ بده فکر کنم قتل عمد محسوب بشه..

تو جاده سرعت بالاست باید خوب کنترل کنی ماشبن رو نگاه به خلوت بودن جاده نکن داخل شهر نهایتش با60 میری ...

هر کدوم سختی خودش رو داره. رانندگی جاده از شهری آسونتره  ولی در صورت تصادف عواقب سختتری نسبت به شهری داره

آره یکی باهام باشه خیالم راحتتره ولی بازم هل می کنم وقتی تو سرعت هستم تعادل ندارم یهو کمش کنم یا تو ...

سرعت اصلا نرو. آروم برو تا تمام قلق رانندگی دستت بیار. ولی سمت راست هم بگیر که یواش میری بقیه بتونن ازت سبقت بگیرن. تو ترافیک هم با نیم کلاچ برو خاموش نمیشه. همش مهارته که کم به کم کامل دستت میاد

بیمه پول رو میده ولی پسش میگیره به صورت قسطی.و اگر قتل رخ بده فکر کنم قتل عمد محسوب بشه..

بله. هر دوش ضرر کامله. آدم پیاده طی کنه بهتره تا این موارد پیش بیاد