قضیه ازین قراره ک پدر و مادرشون زمانیکه زنده بودن، البته خیلی پیر بودن، سواد هم ندارن، داداشش میاد پدر و مادرشو میبره محضر و همه ملک و املاکو بنام خودش میزنه، مادره هم ب پدر شوهرم قضیه رو میگه و میگه تا زمانیکه ما زنده ایم تقسیم کنیم و شما سندهاتونو بزنین تا اون حق شما رو نخوره، همه بچه ها میان و تقسیم میکنن و حتی سند هم میزنن، حالا اون بنده های خدا فوت میکنن، داداشه پدر شوهرم اقدام کرده و ازینا شکایت کرده ک من این ملک و املاک رو قبلا خریدم ازینا، و اینا بنام بچه ها میزنن ؛ خلاصه شکایت و اینا، دادگاه هم ب نفع داداشه پدر شوهرم رای میده ، اینا هم تجدید نظر میزنن ، کلا ۹ تا بچه ان ، حالا پدر شوهرم کلت کمری داره، با داداشای دیگه ش و شوهر خاله هاش دیشب نصف شبی میخواستن برن خونه ی داداششون و بکشنش، دیشبم شوهرم اونجا بوده و البته کاری نمیکنن ، ولی نگرانم ، بخاطر شوهرم فقط ...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شوهر من 4 تا بچه ان هیچ کس خرج پدر مارشو نمیده فقط شوهر من میده هیچ کس کمکشون نمیکنه فقط میان میخورن میرن پدرشوهرم خونه رو بنامش کرده مادرشوهرمم زمیناشو به اسم شوهرم کرده😆😆 میگن اینا همش حق شوهر توعه نه اونا😍😍😍