2777
2789
عنوان

پدر شوهرم میخواد داداششو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیه مگه ۷۰۰ نیس بعد حالا بکشن مساله اینه اموال به کی میرسه به بچه های اون یا اینا ؟

به بچه های اون میرسه دیگه قاتل از مقتول ارث نمیبره از طرفی چون به نامش هست عین بقیه اموالش به همسر و بچه هاش میرسه

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
اونا میخوان همین کارو کنن

استارتر به جای کشتن میشه وکیل بگیرید و اثبات کنه پدر مادر بی سواد بودن و سواستفاده کرده .

دوم از حقوق سر در بیارید که با کشتن یارو اموال به کی میرسه  و اینکه دیه چقده .

اگه بتونید با یه ماشین اتفاقی کسی بش بزنه بهتر نیس؟😂که اعدام نباشه اگرم قتل شد یه نفر نکشه که بیفته گردنش

درکل بهتره به زور ازش امضا بگیرن و اثر انگشت برای برگه وکالت تام .یا بترسوننش پس بده .

کاری که دایی من با خاله هام کرد از بی سوادی مادربزرگم استفاده کرد همه چیز به نام زد بعد که اومدند تق ...

چ فایده!!! دیگ واسه خاله هات نون و آب شذ!؟! قطعا هرکدومم  ب این پول احتیاج داشتن

۹ نفر ادم بزرگسال همه بالای ۴۵ فکر نکنم شوهرم همه رو بتونه منصرف کنه، میخوام ب شوهرم بگم کلا تو دخال ...

ببین به هر حال من فکر میکنم اگه کاری از دستت بر بیاد ونکنی ولو به یک قدم شما هم تو کارشون شریکی

به خدا من اینجا حتی اندازه لایک کردنمم وسواس دارم میگم نکنه تو روال زندگیشون تاثیر داشته باشه

من شیعم،حیدر آقامه