من خودم اسهال شدم به خاطر این داروهایی که قبل از کولونوسکوپی باید خورد واسه همین پشت در توالت باید باشم 😁 ..الانم درد زیر شکم و پهلو دارم نمیدونم چرا . شماها واسه چی تا الان بیدارین؟ سرخوشین؟ یا مثل من مشگل دارین؟🤔
کنکور دادم تموم شده دارم عقده هامو خالی میکنم😐خسته شدم از ۱۲ بخواب ۵ بیدار شو
حالا میخوام ۵ بخوابم ۱۲ بیدار شم
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به ارزوهام هر شب فکر میکنم و دلم همیشه اشوب و الانم فقط استرس دارم نکنه عادت بشم اخه لک دیدم اما دوس دارم باردار باشم
در تاریخ9/9/99من به گنج قارون رسیدم و شوهرم به همه اشتباهاتش پی برد و عاشقم شد و ازم معذرت خواهی کرد هم خونه و ماشینشو بنامم زد هم برام مهریه انداخت مادرشوهرم هم ازم حلالیت طلبید و من ۴ماهه باردارم و من و دخترم و بچه ای که باردارم در کنار پدرشون سالم و خوشبخت زندگی میکنیم خدایا شکرت که منو به همه ارزوهام رسوندی