من خودم اسهال شدم به خاطر این داروهایی که قبل از کولونوسکوپی باید خورد واسه همین پشت در توالت باید باشم 😁 ..الانم درد زیر شکم و پهلو دارم نمیدونم چرا . شماها واسه چی تا الان بیدارین؟ سرخوشین؟ یا مثل من مشگل دارین؟🤔
مادرشوهرم... بهم گفت بی عاطفه! یه روز بچه ات ولت می کنه میره.همونطوری که تو خونه مامانت ولش کردی( ماه آخر بارداریمه.گذاشتمش یه شب اونجا استراحت کنم یه کم)
😔
حرفش از مغزم بیرون نمیره
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
مادرشوهرم... بهم گفت بی عاطفه! یه روز بچه ات ولت می کنه میره.همونطوری که تو خونه مامانت ولش کردی( ما ...
بچه اولت و گذاشتی خونه مامان خودت که استراحت کنی درسته؟ پس اگه میدونی یه مادرشوهر بیشعور داری چرا باید از همه کارهات اطلاع پیدا کنه ؟ که بعد اینجوری ناله و نفرین کنه ؟ نگو بهش خواهر لاپوشونی کن همیشه براش
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...