2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 43 پست
ظرفای نشستمو شستم لباسهای دخترمو شستم ۴ تا دارو داشتم خوردم واسه فردا برای شوهرم ناهار درست کردم تاز ...

شوهرت و دخترت بیدار نمیشه نصف شبی با اینهمه کار که کردی؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم

ان شااله هرچی خیره برات پیش بیاد

هرچی بوده تموم شده الان دیگه ناراحت نباش و توکل کن به خدا

به غیر از کنکور راه های دیگه ای هم برای موفقیت هست

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
شوهرت و دخترت بیدار نمیشه نصف شبی با اینهمه کار که کردی؟؟

😂😁نه عزیزم خیلی یواش کارامو میکردم شوهرمم خوابش سنگینه دخترم هم قشنگ شیر داده بودم در اتاق خواب رو هم بسته بودم که صدا نره 

دیروز از سر بی پولی رفتیم با شوهرم طلا بفروشیم اخرین طلایی ک داشتم هدیه مامانم بود یه انگشتره  ...

منم اولای زندگی خیلی بی پولی کشیدم یادمه یه بار مهمون میخاست بیاد خونمون پول نداشتیم زنجیر طلامو فروختم رفتیم هندونه و چیز میز خریدیم😐 غرور اجازه نمی‌داد حتی به پدر و مادرم بگم پول نداریم .. ولی کم کم زندگی به یه ثبات مالی و آرامش میرسه انشاالله ..نگران نباش عزیزم 

بخاطر صحبت کردن با دوستم مجبور شدم بیدار بمونم

اون اخر شبا فقط انلاین میشه

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.
😂😁نه عزیزم خیلی یواش کارامو میکردم شوهرمم خوابش سنگینه دخترم هم قشنگ شیر داده بودم در اتاق خواب رو ...

مثل منی همیشه نصف شب ها انرژیم زیادتر از طول روز هست اگه میشد کل خونه را میتونم نصف شبا جارو و گردگیری کنم 😂 ولی روزا بی‌حال افتادم

مثل منی همیشه نصف شب ها انرژیم زیادتر از طول روز هست اگه میشد کل خونه را میتونم نصف شبا جارو و گردگی ...

هر کس یه مدلیه ماهم اینجوریم من کلا برعکسم روزها فقط دوست دارم بخوابم 

چه فیلمی؟ قشنگ بود؟

بددددد نبود... 

کینه ۴ مثلا ترسناک😁

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...