lovestory۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 253 عنوان تست 130 بازدید | 17 پست سلام ما چند روزه اقدام کردیم الان شکم درد و بی حالی و سر گیجه و اشتهام کم شده به نظرتون علت چی میتونه باشه چند روزه بعد باید بیبی چک بزنم بعد پریودم اقدام کردیم باید تا پریود بعدی منتظر بمونم ۲۰ روز 1399/06/01 | 13:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sffs عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2476 از پریت گذشت بزار... علائمم بهشون دل خوش نکن اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه وحاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من♥️😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔🖐️.... دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺♥️. 😍اقام ابو الفضله😍 میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
lovestory۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 253 از پریت گذشت بزار... علائمم بهشون دل خوش نکن ینی ۲۰ روز منتظر بمونم ؟
کاکتوس۷۳ عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 1623 بایدازموقعپریبگذره..حتییههفتهبعدش ۹۹/۹/۹کلیاتفاقایخوببرامافتاده❤🍃شاههَستحُسینپادِشاههَستحُسین...❤🍃وتوپَناییدرهرپِیشامدبـــَد......❤🍃
لیلیوم68 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 16537 تلقین میکنی بخودت،انقدر زود که علایم بروز نمیکنن،هروقت پریودت عقب افتاد تست بده قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
_na_na_ عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 4386 5روز بعد پری بزن السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
sffs عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2476 ینی ۲۰ روز منتظر بمونم ؟ ارع عزیزم اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه وحاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من♥️😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔🖐️.... دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺♥️. 😍اقام ابو الفضله😍 میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
پیشی_موچولو عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 7853 حدود یک هفته بعد تموم شدن پری تخمک ازاد میشهاین میتونه علایم بارداری باشه میتونه ام کاذب باشه چون تو اقدامی پیش میاد علایم کاذبباید تا پریودت صبر کنیهیچ راه دیگه ایم ندارهدیگه باید تمرین کنیقراره ۹ماه منتظر بمونیاااا
delbariii عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 1790 یک هفته اگه عقب انداختی تست بزن اگر انسانها همدیگر را درک کنند ، قاضی ها باید شغل دیگری برای خود انتخاب کننننند...
khanooomfesgheli عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 16816 از اولين روز اخرين پريودت حساب كن روز ١٣ و ١٤ و ١٥ اقدام كن.بيبى هم دو هفته بعدش بزن.شش روز طول ميكشه تا برسه به لوله ى فالوپت ماهرخ هستم
lovestory۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 253 از اولين روز اخرين پريودت حساب كن روز ١٣ و ١٤ و ١٥ اقدام كن. بيبى هم دو هفته بعدش بزن. شش روز طول ... ممنون عزیز دلم
lovestory۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 253 از اولين روز اخرين پريودت حساب كن روز ١٣ و ١٤ و ١٥ اقدام كن. بيبى هم دو هفته بعدش بزن. شش روز طول ... الان دوهفته هس اقدام کردیم یعنی میتونم بیبی بزنم ؟
khanooomfesgheli عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 16816 الان دوهفته هس اقدام کردیم یعنی میتونم بیبی بزنم ؟ اقدامت چند روز بعد از اولين بار اخرين پريودت بوده؟ ماهرخ هستم