2777
2789
عنوان

تست

130 بازدید | 17 پست

سلام ما چند روزه اقدام کردیم الان شکم درد و بی حالی و سر گیجه و اشتهام کم شده به نظرتون علت چی میتونه باشه چند روزه بعد باید بیبی چک بزنم بعد پریودم اقدام کردیم باید تا پریود بعدی منتظر بمونم ۲۰ روز 

از پریت گذشت بزار... علائمم بهشون دل خوش نکن

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

5روز بعد پری بزن 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
ینی ۲۰ روز منتظر بمونم ؟

ارع عزیزم

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟

حدود یک هفته بعد تموم شدن پری تخمک ازاد میشه

این میتونه علایم بارداری باشه میتونه ام کاذب باشه چون تو اقدامی پیش میاد علایم کاذب

باید تا پریودت صبر کنی

هیچ راه دیگه ایم نداره

دیگه باید تمرین کنی

قراره ۹ماه منتظر بمونیاااا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز