2777
2789
عنوان

کمک

83 بازدید | 4 پست

مادرم مریضه از دیسک کمر گرفته تا سرطان 

با عصا راه میره و کاراشون نمیتونه انجام بده خواهرم حمومش میبره 

من یکسالو نیمه ازدواج کردم 

از وقتی ازدواج کردم خودش و بابام و دوتا داداشامن 

بچه ها معلوم نیس چشه تو این چند سال با پیراهن تنش نمیسازه 

همه رو نفرین میکنه همش گیر الکی میده ب همه 

همش میگه تنهام چون هچکی پیشش نیس از صب تا شب تنهاس شبا داداشم و بابام میان خونه 

ببین گل داریم تا گل🌺🥀یکی میشه گل رز🌹یکی ماریجوانا🌱یکی هم میشه خرزهره واسه در توالت🖐️😐منم که به همه میگم گل من🌺😜حالا خودت ببین کدوم گلی😄🖐️

دركش كنين

شايد تحمل اين همه بيماري از توانش خارجه...

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

ایقد داداشام رو اذیت میکنه بشون گیر میده همش نفرینشون میکنه بابامو نفرین میکنه بی دلیل بخدا 

پری روز خواهرم با بچه هاش رفتن خونشون کاری با خواهرم کرد ک رف خونش گف بچه هات دیونم کردن 

از یجا میگ تنهام 

از یجا دیگ تا یکی میره پیشش بی حوصله میشه

ببین گل داریم تا گل🌺🥀یکی میشه گل رز🌹یکی ماریجوانا🌱یکی هم میشه خرزهره واسه در توالت🖐️😐منم که به همه میگم گل من🌺😜حالا خودت ببین کدوم گلی😄🖐️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونیم چکار کنیم