2777
2789
فارگو رو دیدی اونم الان یادم افتاد 

فیلمش و دیدم. سریالش چطوره؟ همیشه میدیدم تو imdb امتیازش خوبه! 

میدونی من بیشتر تو مایه‌های big little lies و dead to me می‌پسندم...

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
من که اصلا پیکی و بریکینگ بدو دوس ندارم هیجان مانی هایست خیلی بیشتره

هیجان یه بحث کیفیت یه بحث دیگه ببین اینکه من مخاطب عادی ایراد محتوا از سریالی که آنقدر بولد بگیرم خیلی فول 

هر چند معتقدم ایده های نویسنده درست اجرا می‌شد مانی هایست خیلی بالاتر از این بود 

و حالا مادر شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داستانش چیه برا چه سالیه  میخایم فیلم جدید شروع کنیم اما نمیدونم چی

ترو دیتکتیو و بهت پیشنهاد می‌کنم...اگه میخای جدید شروع کنی و دارک(آلمانیه)

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
عزیزم آمار مجموع سریال رو میگ اون تاریخ آغاز 

عزیزم بقلش زده دیگه اگر انگلیست خوبه بخون

تاریخ ۲۰۱۷ اولین سیزنشه

اگر مجموعش رو بخوای ببینی باید آخرین سیزن رو ببینی نه اولین سیزن

چون اول سیزن یک میاد بعد دو بعد سه و در آخری میتونن جمع ببندن نه اولی 

عزیزم بقلش زده دیگه اگر انگلیست خوبه بخون تاریخ ۲۰۱۷ اولین سیزنشه اگر مجموعش رو بخوای ببینی باید آ ...

عشق دلم اون آمار سیزن چهار فقط باید ریت مجموع رو ببینی 

بله اینجوری باشه هانیبال از همه بهتر یه سیزنش 9/9

و حالا مادر شدم 
من دارک و خیلی خوشم اومد outlander هم اگه سریال تاریخی و عاشقانه دوست داشته باشید خوبه سریال خنده دا ...

فرندز عشقه...

عشق دلم اون آمار سیزن چهار فقط باید ریت مجموع رو ببینی  بله اینجوری باشه هانیبال از همه بهتر ی ...

گلم شما بزنی مانی هیست تاریخ انتشار imdb باید ۲۰۱۹ یا ۲۰۲۰ باشه اگر زمان انتشارش قبلش باشه یعنی مجموع ۴ تا سیزن نیست امیدوارم حق مطلب رو تونسته باشم ادا کنم براتونم عکسش رو فرستادم 

عزیزم بقلش زده دیگه اگر انگلیست خوبه بخون تاریخ ۲۰۱۷ اولین سیزنشه اگر مجموعش رو بخوای ببینی باید آ ...

https://m.imdb.com/chart/toptv/ 

این 250تا برتر IMDb اصلا مانی هایست رو شما توش پیدا کن من هیچی نمیگم 

و حالا مادر شدم 
گلم شما بزنی مانی هیست تاریخ انتشار imdb باید ۲۰۱۹ یا ۲۰۲۰ باشه اگر زمان انتشارش قبلش باشه یعنی مجمو ...

آوردم برات دیگه لیست imdbمانی هایست تو ۲۵۰تا هم نیست 

و حالا مادر شدم 
https://m.imdb.com/chart/toptv/   این 250تا برتر IMDb اصلا مانی هایست رو شما توش پیدا کن من هی ...

نگفتم جزو سریال های برتره انقدر سریال خوب هست که ممکنه به عمرمون قد نده گلم دیدن همشون

ولی نا حقیه بگیم ریت ۲۰۱۷ مال کل سریاله عزیزم همین 

تفاوت سلیقه و ژانرم باید در نظر بگیری شاید سریال شماره یک دنیا از نظر یکی چرت باشه چون از ژانرش خوشش نمیاد 

گلم شما بزنی مانی هیست تاریخ انتشار imdb باید ۲۰۱۹ یا ۲۰۲۰ باشه اگر زمان انتشارش قبلش باشه یعنی مجمو ...

بیا عشقم اون آمار که تو میبینی رضایت اصلی نیست این دیگه صفحه مانی هایست تو imdb

و حالا مادر شدم 

و حالا مادر شدم 
نگفتم جزو سریال های برتره انقدر سریال خوب هست که ممکنه به عمرمون قد نده گلم دیدن همشون ولی نا حقیه ...

عزیزم تو میگی ۹/۴بیا دیگه صفحه رسمی رو برات گذاشتم 

و حالا مادر شدم 

گلم میبینی سیزن چنده یا واقعا نمیبینیش؟ 😂😂😂 

عزیزم شما نبین کسی زورت نکرده که منم براتون عکسش رو فرستادم هیچ اصراری هم ندارم بگید درست میگم یا غلط چون عکسی که فرستادم گویا هست اگر سیزنش رو میبینید البته 

موفق و مانا باشید