2777
2789
عزیزم یه جوری میگی انگار کلا ۵۰۰ تا سریال ساختن که هر کی بالای ۹ داشت تو لیست باشه ایران و ترک ...

خوشگلم اونی که تو دیدی نمرات فصل سه ۲۰۱۹من امر مجموع رو میگم صفحه هم برات گذاشتم دیگه برو ببین البته اگه فکر می کنی صفحه imdbرو من هک کردم یه بحث دیگست 

و حالا مادر شدم 
گلم برو کامل تو گوگل ترنسلیت متن ۲۰۱۹ رو ترجمه کن  موفق باشید  فکر نمیکنم نیازی باشه همه ...

اون صفحه هم که واکردی مال تاریخ انتشار فصل ۱۹جولای ۲۰۱9احرین فصل سریال ۲۰۲۰تومده یعنی فصل چهار آمار تو مال تا آخر فصل سه 

و حالا مادر شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم برو کامل تو گوگل ترنسلیت متن ۲۰۱۹ رو ترجمه کن  موفق باشید  فکر نمیکنم نیازی باشه همه ...

دختر پیرم مردی 

ولی ببین آمار تو مال ۲۰۱۹به قول خودت تا آخر فصل سه در حالی که فصل چهار ۲۰۲۰اومده یا حق 

و حالا مادر شدم 
دختر پیرم مردی  ولی ببین آمار تو مال ۲۰۱۹به قول خودت تا آخر فصل سه در حالی که فصل چهار ۲۰۲۰اوم ...

پیرتون کردم؟!

والا شما بیا اعلان های منو ببین قطعا اندازه شما ریپلای نکردم شما بیشتر منو پیر کردی

عزیزم اصرار شمارو متوجه نمیشم منم واقعا اصراری ندارم بگم چیزی که خوندم و برام واضحه رو شما قبول کنی

و میتونم در عین اختلاف نظر از تبادل نظر لذت ببرم و احساس میکنم این گفتگو تکرار یکسری حرف شده و ره به جایی نمیبره دوباره میگم موفق باشی دوستم 🙏🏻

پیرتون کردم؟! والا شما بیا اعلان های منو ببین قطعا اندازه شما ریپلای نکردم شما بیشتر منو پیر کردی ...

قربونت بشم فام ولی بازم میگم دمت گرم سریال خوب می بینی فقط اینجا رو گرفتی آمار شما مال ۲۰۱۹ بود 

فصل چهار نمراتش رو پایین آورده 

و حالا مادر شدم 
پیرتون کردم؟! والا شما بیا اعلان های منو ببین قطعا اندازه شما ریپلای نکردم شما بیشتر منو پیر کردی ...

قربونت بشم مگه نمیگی امارت مال ۲۰۱۹ خب ببین خق با تو ولی سیزن چهار ۲۰۲۰اومده نمره ها رو خراب کرده 

و حالا مادر شدم