2777
2789
نگفتم جزو سریال های برتره انقدر سریال خوب هست که ممکنه به عمرمون قد نده گلم دیدن همشون ولی نا حقیه ...

اره دیگه مثلا بریکینگ بدو ما تا فصل 3 بیشتر نتونستم ببینم ولی امتیازش از همه بالاتره

بیا تا بگویم چه اندازه تنهایی من بزرگ است...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دیگه مثلا بریکینگ بدو ما تا فصل 3 بیشتر نتونستم ببینم ولی امتیازش از همه بالاتره

برکینگ بد الکی بولد شده و دلیلش بازدید کمی ببین نگاه کم الان بازدید مانی هایست کلا ۲۵۴هزار تا خب بزار به پای ۵۰میلیون گات یا بیست میلیون پیکی بلایندرز یا چهل میلیون واکینگ دد

و حالا مادر شدم 
گلم میبینی سیزن چنده یا واقعا نمیبینیش؟ 😂😂😂  عزیزم شما نبین کسی زورت نکرده که منم براتون عک ...

اون گوگل اپدیت هم نیست اگه واقعا مانی هایست ۹/۴باید سریا گل سوم باشه چرا چون چهارم ۹/۳درست میگم یا مه 

و حالا مادر شدم 
آقا مگه نمیگی 9/4اگه نه چهار باشه باید تو ده سریال برتر باشه برکینگ بد که هفتم ۹/۲

عزیزم یه جوری میگی انگار کلا ۵۰۰ تا سریال ساختن که هر کی بالای ۹ داشت تو لیست باشه

ایران و ترکیه که نیستن گلم غول های سریال سازی و فیلم سازی ان و انقدر زیاده که ۲۵۰ تا سریال تو اینهمه مطمئن باش با رقابت و فاصله مویی قرار گرفتن تو لیست

شما عکس فرستادی منم فرستادم انفاقا از صحبت باهاتون لذت بردم خداروشکر که سریال های بهتری نسبت به اجتماع و عامه میبینیم

عزیزم یه جوری میگی انگار کلا ۵۰۰ تا سریال ساختن که هر کی بالای ۹ داشت تو لیست باشه ایران و ترک ...

عزیزم من دارم منطقی میگم اگر مانی هایست نمره 9/4باشه باید تو ده تا باشه 

و حالا مادر شدم 
عزیزم من دارم منطقی میگم اگر مانی هایست نمره 9/4باشه باید تو ده تا باشه 

گلم برو کامل تو گوگل ترنسلیت متن ۲۰۱۹ رو ترجمه کن 

موفق باشید 

فکر نمیکنم نیازی باشه همه هم فکر باشیم من متن رو خوندم گلم 

گلم برو کامل تو گوگل ترنسلیت متن ۲۰۱۹ رو ترجمه کن  موفق باشید  فکر نمیکنم نیازی باشه همه ...

اینک نمرات فصل چهار منم هیچی نگم 

بهتره تاریخ انتشارش مال ۳جولای دو هزار بیست اون دوهزار ۱۷مال سال ساخت تاریخ انتشار هر قسمت جلوش خورده 

و حالا مادر شدم 
عکسی که فرستادی رو ببین مال فقط سیزن چهار که نمره ۹/۴ من چی میگم عزیزم نمره سریال میشه مجموع هر چها ...

https://m.imdb.com/title/tt6468322/episodes/?season=4 

خواهر جان این صفحه رو وا کن وی پی آن نمی خواهد فقط یه نگاه بنداز نمرات تمام قسمت های مانی هایست 

امیدوارم قانع شی 

و حالا مادر شدم