2777
2789
خدایی از لحاظ هیجانی گفتم برکینگ بد رو کلا هرکی هر ژانری بگه من برکینگ بد و پیکی بلایندرز رو جا می ک ...

من که اصلا پیکی و بریکینگ بدو دوس ندارم هیجان مانی هایست خیلی بیشتره

بیا تا بگویم چه اندازه تنهایی من بزرگ است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پیکی رو دوست دارم ولی مانی هیست بیشتر جذبم میکنم بحث سلیقه هست من شوهر خواهر از سبک پیکی حالش ب ...

از یه جایز به بعد سلیقه بحث ایراد محتوا مانی هایست که واقعا واسه همچین فرمی ضعیف بود فرم مانی هایست قوی 

ولی محتوا حداقل من مخاطب عادی هم می تونم ازش ایراد بکیر 

در مورد پیکی کاملا موافقم خاص 

ولی بازم دمتون گرم خانوادگی جا چرندیات ترک ها سریال خوب می بینید 

و حالا مادر شدم 
نه نه قطعا از چرندیات ترکا خیلی بهتر ولی نسبت به سریال های تاپ مانی هایست واقعا خیلی بولد شده 

واقعیت من نظر imdb رو از شما بیشتر قبول دارم عزیزم مانی هیست ۹/۴ هست ولی پیکی ۸/۸ بازم میگم به سلیقه برمیگرده ولی پیکی سریالش بیشتر ایراد داره تا مانی هیست هر چند جفتشون از دید من عالیه

واقعیت من نظر imdb رو از شما بیشتر قبول دارم عزیزم مانی هیست ۹/۴ هست ولی پیکی ۸/۸ بازم میگم به سلیقه ...

دیدی عزیزم مانی هایست8/4

هر چند IMDb بحث در موردش زیاد حوصلشو ندارم ولی در این حد بدون بشدت تقلب آرا داره و یه سریال هاییبخاطر بازدید کم نمره بالا 

و حالا مادر شدم 
دیدی عزیزم مانی هایست8/4 هر چند IMDb بحث در موردش زیاد حوصلشو ندارم ولی در این حد بدون بشدت تقلب آر ...

گلم شما سیزن ۱ که مال ۲۰۱۷ هست رو داری میگی

یه آپدیت بکن ۲۰۱۹ سیزن ۴ رو باید ببینی 😂😂

یه گروهن که هرکسی یه استعداد خاص داره به خرانه بانکی اسپانیا حمله میکنن یه جورایی معمایی پلیسیه من د ...

باید جالب باشه الان تیزرشم دیدم... حتما میبینمش ممنون عزیزم

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗