2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
سلام مهربون دوست داشتنی من  با احترام تقدیم به نفسم :  نفس می کشم در هوای تو با ...

وای وای من اینهمه ذوق و چیکارش کنم 😍😍😍😍😍

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@nafasam1370  

من هنوز هم باور دارم...
عاشــق که باشے...
میتوانے صدا را بغل کنے...
ببــوسے...
و نـــوازش کنے...
عاشــق که باشے
صدایش میشـود مرحمے
بر زخــم جــاده ها..

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

@مهریماهم  

بی اجازه دوستت دارم
چشم از تو
      اشک از من
دل از تو
درد از من
      قلب از تو
تپش از من
       نفس از تو
مرگ اگر باشد آن هم از من!!!

سلام جیران مهربونم ممنونم     دقیقه‌های من با تو غرق خوشحالیست کنار چشم تو بودن چه خوب ...

خواهش الیرم گوزلیم ساغول ❤️😍🌹🍀🦋

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

@دختربارونی66  

بیا بامڹ پابرهنہ!
نفس بہ نفس
گام بہ گامـــــ
شانہ بہ شانہ
دور از هیاهوےشهر شلوغ،
در  آغوش ساحڸ بدویمـــــ
زندگے...
همیڹ درڪ امروز است...

سلام عشق  سپاس از اینکه بنده رو قابل دونستید و این شعر بسیار زیبا رو پست کردید  تو یا ...

رديف اما نمي خواهد، غزل هايت .........غزل بانو

که طوفان کرده اي با شعر نيمايت.........غزل بانو

تو ازخورشيد مي گويي نمي داني که مي سوزد

دلم از هرم گرماي نفس هايت...........غزل بانو

تو ازساحل ،تو از دريا ،.......تو از کوچ پرستوها

وغافل گشته اي...... از مرگ قوهايت غزل بانو

چرا از نرگس مست و شب و مهتاب مي گويي؟

نمي داني چه کرده ؟.....عطر موهايت؟ غزل بانو؟

اگر قابل بداني .... سفره درويشي مارا

شبي مارا مفرح کن ،زغوغايت غزل بانو

لبانت گل دهانت گل اگر حتي شده قدري 

معطر کن لبانم را....... ز نعنايت غزل بانو

دريغا ازبهشتي که سرودي تو ......براي او

نمي داني چه کرده .....شاخ طوبايت غزل بانو

گهي از کوه مي سازي گهي برباد مي خواني

نمي خواهي يکي را .......غرق دريايت؟ غزل بانو؟

پيامم را فرستادم برايت با دوصد بوسه 

الهي برسرپا........ طاق کسرايت غزل بانو

تماما منتظر ماندم..... نگاهت را بگرداني

بگردم دورتو با چشم شهلايت غزل بانو 

نمي داني که مي پرسد دل بيچاره ام ازمن

دليل اين همه راز و معمايت ......غزل بانو

ندارم پاسخي دردا ،سکوتم مي کشد آخر

مرا درلابلاي .......اين غزل هايت غزل بانو

سلام بانو جان خوبی عزیزم 😍🍀🦋🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave