2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69111 بازدید | 13597 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاه دل پر میزند بر سوی او

او که چشمان مرا نادیده

او که احساس مرا نشنیده

او که دل با سخنش رنجیده

آنکه روزی

لب رودی

نغمه عاشقی اش را می سرود

درد را از قلب خسته می زدود

بودنش بر دل زارم درد است

در دلم ناورد است:

"رفتنش هم مرگ است"

چه کنم با که توان گفت که این

عقل من نامرد است

در پی آزرم است:

گو که ای مردی که نامش سوخته

گو ادای عاشقی آموخته

تو برو، درپی احساس نباش

در پی عشقی از اخلاص نباش

در پی دخترکی خاص نباش

برو آنجا که درآن

مردمان از سنگ اند

همه‌شان بی دردند

همه‌ی مردم شهر،

به دلم میخندند

گرد ویرانه‌ی خود میگردند...

آسانا#  

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

دورتبگردم خوشگلم 😍

نفسییییی که 😍😍

فداات😚

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
😂😂😂 ضایع بود کارم نه؟! پیشت باشه مهم دلشه ک با منه🙄🙄🙄🤕 حالا دوروز نبودماااا باز شیطون ...

ب عشقت بگو سر و گوشش نجنبه 

من کاری باهاش ندارم 

خودش و میندازه هی ب ما 😂

😅

کی بلیط گرفتید...کی حرکت کردید؟😀 فکر کنم اهواز پرواز مستقیم داره تبریز😀..... من باید با درشکه یکساعت جاده خاکی رو بیام تا ایستگاه اتوبوس😀

https://daigo.ir/secret/8739630985

گاه دل پر میزند بر سوی او او که چشمان مرا نادیده او که احساس مرا نشنیده او که دل با سخنش رنجیده ...

دوستان خوشحال میشم نظرتونو بگین😶👆

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

نشی خانووووم 😍😍🌹🌹💋💋💋

تقدیم با عشق 😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
گاه دل پر میزند بر سوی او او که چشمان مرا نادیده او که احساس مرا نشنیده او که دل با سخنش رنجیده ...

عالی...عالی...و دوباره عالی👏👏👏👏

تعطیل🚫                                                                                 
خیلی خوب بود...باور نداری بزار همه بگن😂😂😂

گذاشتم😀😀😀😃😃😃😃😄😄😄😄