2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69112 بازدید | 13597 پست
عالی...عالی...و دوباره عالی👏👏👏👏

غشششش ضعفففففف ذوووووققققق😍😍😍😍

مرسی آجییییی😍😍😍😍😍

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

😍😍😍 خودت گلی قشنگم

گل برای گل 😚😚😍😁

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی 😅🤣🤣🤣🤣😅اها نخوندم ولی

همون متنی  ک اون چیکا در ب در داد زدم 

باورم نمیشه همچین تاپیکی زدم و هنو نترکیدم 

وایسا ی شرطبندی دیگه دارم واسش 

ی بلایی سرش بیارم 

حالا بعدا اعتراف کرد ک دغل کرده و با تموم کاربریاش ب خودش رای داده 

ک برد با اون شد 😂

خودشم دیشب عذاب وجدان داشت لنگه همون تاپیک من و زد 

همه بهش گفتن خدا شفات بده دیوونه و فلان ولی ب من هیشکی هیچی نگفت 😂

گاه دل پر میزند بر سوی او او که چشمان مرا نادیده او که احساس مرا نشنیده او که دل با سخنش رنجیده ...

احسنت آبجی 😍😚

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
😂❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

💞💞💞😍😍😍

احسنت آبجی 😍😚

ممنون😶😍😘😄😄😄

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

ممنون😶😍😘😄😄😄

خواهش😁😝

در این روزگار‍‍انِ بی‌روشنایی؛

در این تیره شب‌های غمگین که دیگر،

ندانی کجایم، ندانم کجایی؛

چو با یاد آن روزها می‌نشینم؛

چو یاد تو را پیش رو می‌نشانم؛

دلِ جاودانْ عاشقم را؛

به دنبال آن لحظه‌ها میکشانم ❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
نه تو عمدا اینکارارو میکنی 😄 اییییییییش  نمیری از حسادت 😂 عرض شود ب خدمتت ک شبا مهری با من ...

ای خیانت کار....😭😭😭😭

تعطیل🚫                                                                                 

هیچ میدانی

گاهی موجودی به زندگی ات پای میگذارد

به نامِ دوست

فرقی نمیکند قِدمت اش چقدر باشد

اشنایی اش چگونه بوده

از چه دین و مذهب و آیینی باشد.

وقتی دلت با دلش راه می آید.

همیشه یاد و عکس هایش

و خاطره هایِ بی تکرارش...

دیوارِ زندگی ات را قشنگتر از هر دوره ی دیگه یِ روزگار‍‍ت میکند.❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤