2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست

شعر چالشی امروز🌹🌹🌹🌹

خیمه بزن به قلب من ،صاحب این خانه تویی
پادشهی به قلب من حاکم جانانه تویی

جلوه ی ماه میکنی هوش زدیده می بری
 رخ بنمای ای صنم ، پیکر و بتخانه تویی

بارگه است چشم تودل به طواف می برم  
شمع شوم چون بر تو، رقص پروانه تویی

تیر نگاه چشم تو، شعله به جان می زند
 بوسه بده از لب خود ساقی و پیمانه تویی

دست بشستم از جهان ساکن ویرانه منم
تیره وتار گشته ام،، ماه به کاشانه تویی

جلوه ی ماه میکنی هوش زدیده می بری

دل نسپار راه غم ، عمر گرانمایه بکن
قهقهه زن از ته دل ،خنده ی مستانه تویی

هر سخنی به انجمن نیست روای گفتنش
پند کمم ده ای رفیق ، واعظ دیوانه تویی

نازبانو#

تعطیل🚫                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شعر چالشی امروز🌹🌹🌹🌹  خیمه بزن به قلب من ،صاحب این خانه تویی پادشهی به قلب من حاکم جانان ...

احسنت دست مریزاد عالی  درجه یک نایس 😍😍😍😍😍🌹🌹

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
شعر چالشی امروز🌹🌹🌹🌹  خیمه بزن به قلب من ،صاحب این خانه تویی پادشهی به قلب من حاکم جانان ...

دقیقا قصد و غرضت چیه رویا ؟؟؟

چرا روح آدمو اینطوری به بازی میگیری😍

الان من با این حال مگه سیر میشم از این شعر هی مکرر میخونمش

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

آفرین بانو جان.... بير داناسان گوزلیم ❤️🍀🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
ممنون خوبم تو خوبی..شعرم همین بالا سرته..بخون

خوندم قبل تو بگی عزیزم منم امروز خوبم عالیمم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

دستانِ تو خواهرانِ تقدیرِ من‌اند

بگذار از جنگل‌های باران‌خورده از خرمن‌های پُرحاصل سخن بگویم

بگذار از دهکده‌ی تقدیرِ مشترک سخن بگویم.

@مهریماهم  

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

جلو افتاد رو به موتم 😢😭

😐😐😐😐خدانکنه 

من هنوز دهمم😐😐😐🤣

ممنون ...بخدا خودتون زیبا میخونین😍😍

بخدا شاعر پر احساسه😍🤪

چگونه می‌توان به تو رسید؟

اهل بهشتی؟

به سجده‌ی خدایان می‌نشینم!

اهل دوزخی؟

زمین را می‌پوشانم از کفر!

چگونه می‌توان به تو رسید؟

پوستم را بیرق‌ات می‌کنم،

اگر شهری به تاراج رفته باشی!

دقیقا قصد و غرضت چیه رویا ؟؟؟ چرا روح آدمو اینطوری به بازی میگیری😍 الان من با این حال مگه سیر میش ...

بخدا تعریف میکنی شرمنده میشم🙈🙈

تعطیل🚫                                                                                 
درون چاردیواری تنهایی که باشی گاه کابوس هزارخاطره پنجره میشود. 🔻سیمین_برودفن @دختربارونی66 ...

سلام عزیزم❤

آه های آتشینم پرده های شب بسوخت 

بر دل آمد وز تف دل هم زبان هم لب بسوخت

دوش در وقت سحر آهی برآوردم ز دل 

در زمین آتش فتاد و در فلک کوکب بسوخت 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟