2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست
منم سلام😁دق هم نمیدم😂

جانم که سلام رویا 😍

فدای دق دادن همتون اصلا 

دقم بدین 😂

رویا فشارم پایینه انقد بی حالم به زور تایپ میکنم 

تف به این هفت روز😢

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ئارەزوومەندیم جە حەد ویەردەن فەراوان خەیلێ تاسەی تۆم کەردەن قیبلەم بەو ئەحەی بێ هەمتای فەردەن سەو ...

سلام دوست عزیزخوش اومدی به گروهمون  🙏🌹 ماچه جوری معنی شعرتو بدونیم جانان ؟؟🌹🌹🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
یــه امــــروز رو متفــــاوت شــــروع کــــن کمتـــــر بتــــــرس ، بیشتــــــر امیـــــدوار بــ ...

عزیزم مرسی

ممنون عاشقتم

خیلی به من لطف داری😘

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
عزیزم مرسی ممنون عاشقتم خیلی به من لطف داری😘

خواهش میکنم نازنینم❤️❤️❤️ ممنونم منم دوستت دارم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@flfli     @nazbanoo8300     @narngk   @هانا_92   &nb ...

صبح در کوچه ما منتظر خنده توست
وقت آن است که خورشید مجدد باشی...🌹🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

نمی‌داند        دلِ         تنها

میانِ   جمـع   هم   تنهاست

مرا    افکـــــنده   در   تُنگی

که   نام  دیگــرش  دریاست

تو      از      کی    عاشقی؟

این پرسش آییـنه بود از من

خودش  از   گریه‌ام   فهمید

مدت‌هـاست، مدت‌هـاست...

#فاضل_نظری

🍃

#تُ اما وارد رگ‌هایم شدی؛

و همه چیز تمام شد

و خیلی سخت است بخواهم از #تُ شفا یابم..

#غسان_کنفانی

. .

جانم که سلام رویا 😍 فدای دق دادن همتون اصلا  دقم بدین 😂 رویا فشارم پایینه انقد بی حالم به ...

تف..تف...

خوب میشی انشالله...

تعطیل🚫                                                                                 

گذشت زمان

آدمها را نہ منطقے مےڪند

نہ عاقل

آدمها فقط خستہ مےشوند و

دست مےڪشند از

خواستہ‌هایشان ...

.. ..

دق ندی خوبم 😒😒😒

ببخشید خووو گفتم چم بود😐😭

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

درون چاردیواری تنهایی که باشی

گاه کابوس هزارخاطره

پنجره میشود.

🔻سیمین_برودفن

@دختربارونی66  

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

جانم که سلام رویا 😍 فدای دق دادن همتون اصلا  دقم بدین 😂 رویا فشارم پایینه انقد بی حالم به ...

😐😐😐😐مگه دهم نبود😐🤣

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
تف..تف... خوب میشی انشالله...

سلام خوبی😀😍