2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست
خیلی ممنون زیبایی تو نگاه شماست عزیزدل💚💚💚💚

خیلی خوبه که دارید به نوشتن ادامه میدید چون واقعا استعدادش رو دارید♥️

خیلی خوشحال شدم ،بهترین ها رو براتون آرزو می کنم😅♥️

خیلی خوبه که دارید به نوشتن ادامه میدید چون واقعا استعدادش رو دارید♥️ خیلی خوشحال شدم ،بهترین ها رو ...

ممنون تعریفای شما منو ترغیب میکنه به نوشتن 

خیلی لطف داری دوست خوبم متشکرم منم براتون 

سلامتی و آرامش خاطر آرزو میکنم💚

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همگی🌷🌷🌷 چالش شعر🌻        دل به غم هایش سپردم نیست آرامم هنوز  ...

عالی بود عزیزم احسنت 😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

سلام خواهرای گلم میشه وقتی چالش رو میزارید آخرش اسمتونو اینجور تایپ کنید تا بشه شعراتونو پیدا کرد

من وقت نمیکنم صفحه ب صفحه بگردم

@nazbanoo8300  

نازبانو#  

@مهریماهم  

مهریماهم#  

@دختربارونی66  

دختربارونی66#  

@nafasam1370  

nafasam1370#  

,وبقیه دوستان لطفا اون#بزارید تخلصتونو هرچی هست بنویسید بعد یه فاصله برنید ابی شه بزار بشه چالش همه رو خوندممنونم از توجهتون😑😑😑😑✌✌✌

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

👏👏👏👏👏👏👏👏

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

آفرین خیلی خوبه👌👌👌❤❤

تعطیل🚫                                                                                 

سلام و خسته نباشید خدمت همه ی کاربرای محترم

بنده به شخصه علاقه زیادی به شعر وشاعری دارم

فقطم میام اینجا شعر میخونم و شعر میذارم

بازم اگه دستور از مقامات بالاست الان استارترمحترم خانم اعتصامی بگن که مارعایت کنیم ...

ترنم های ترنم😂😂😂 منم شعر چالشو بزارم؟؟

بزار بزار ببینم عشقی😍😍😍😍

بزار بزار ببینم عشقی😍😍😍😍

شعر چالش امروز🌹🌹🌹

" دل به غم هایش سپردم نیست آرامم هنوز

سالها چشمم به در،برعشق ناکامم هنوز

ازدر دیوان عشقش نام من خط خورده است

تلخیم سر ریز گشته، زهر آشامم هنوز

بی حیایم کرده این عشقی که سودایی نداشت

عاقبت رسوا بگردم، نیست فرجامم هنوز

هر چه طعنه میزنم اندک نمی گردد غمم

هیچ هم تسکین نیابد، درد والامم هنوز

او مرا  ارزان  فروخت تنها به عشق دیگری

باورم گر چه نشد در شوک واوهامم هنوز

گم شدم در خاطرش، اما بمانده خاطرم

جز به نامش نگذرد ذکری، به ایامم هنوز

گر شدم عاشق صفت ، میلی به دیدارش کنم

شرط جان دادن بدادم ،مژده انعامم هنوز

او نخواهد عشق من حالی چرا این دل نشد؟

او که شیرین می‌شود،فرهادخوشنامم هنوز

گر تسلی می دهم خاطر به اشعارم  ولی

حال من حبس ابد یا حکم اعدامم هنوز

نازبانو#  

تعطیل🚫                                                                                 
شعر چالش امروز🌹🌹🌹 " دل به غم هایش سپردم نیست آرامم هنوز   سالها چشمم به در،برعشق ناکام ...

عااااااااالیییییییی عااااالیییییی عااااالییییی 

برررراااووو😍😍😍😍😍😍😍😍👏👏👏👏👏👏

اخرش

نازبانو# بزن دیگه ابی کن😑✌

بعد نوشتن دمه فاصله رو بزنی ابی میشه