2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
آرام جان رویا...چی شده

ز اندازه بیرون تشنه‌ام
ساقی بیار آن آب را
اول مرا سیراب کن
وان گه بده اصحاب را

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اجی خوبی  .....خیلی زیاد کم پیدا شدی هاااا🙁🙁

سلام عشق جااان..چیکار کنیم🤧🤧🤧🤦‍♀️شدم ستاره سهیل😂👋

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

واژها را اشتبـــــاه فهمیده ایم

دوست داشتن را گناه فهمیده ایم

عشق را هجران و غم فهمیده ایم

یار را بی وفــــــــا فهمیده ایم

بوسه کردن را گنــاه فهمیده ایم

قلــــــب را جای غم فهمیده ایم

محبت را نیــــــــاز فهمیده ایم

دوستـــــی راساده  فهمیده ایم

زنـدگی راسخـــــت فهمیده ایم

دختـــــــران را نیاز فهمیده ایم

مــردان را هوس باز فهمیده ایم

خنـده کردن را چه بـد فهمیده ایم

زنـــــدگی را اشتباه فهمیده ایم...

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
ز اندازه بیرون تشنه‌ام ساقی بیار آن آب را اول مرا سیراب کن وان گه بده اصحاب را

آنکه وقت آمدن بر دوش عباس آمده
در ره برگشت اماخار ها دارد به پا😢

نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 
آنکه وقت آمدن بر دوش عباس آمده در ره برگشت اماخار ها دارد به پا😢 نازبانو

آن چه در غیبتت ای دوست
به من می‌گذرد
نتوانم که حکایت کنم
الا به حضور

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلام عشق جااان..چیکار کنیم🤧🤧🤧🤦‍♀️شدم ستاره سهیل😂👋

😁😁کدوم سهیل 😂😂

ان شاءالله که خیره 🙁

دلم برات تنگ میشه یه سر بیا بزن ....

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

شما کی رفتین شعر۹😐😐😐😐😐

شعر۸ چی شد

چالشم که تگ نشدم 

حالا یه امروز و نبودما ظهری سرزدم چیزی ندیدم

یه چیری میگم حالا بهتوناااا😒😒😒😒😒

باز بگین نهههه همیشه یادتیم 

کو کجا 

ایشالا شعر ۹ تونم بترکه ...😂

من قعرکنم حالا نیام حالا بی معرفتا😑😑😑

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
آن چه در غیبتت ای دوست به من می‌گذرد نتوانم که حکایت کنم الا به حضور

باغبان، غنچه نچيدم ز من آزرده مشو    

پاره‌هاي جگر است اينكه به دامان دارم

تعطیل🚫                                                                                 
تو را دوست می‌دارم. همچون شکاری که شکارچی‌اش را، بی‌پناهی که باران را، بی‌گناهی که طنابِ دار را، درخ ...

ندانستیم و دل بستیم....
نپرسیدیم و پیوستیم...

ولی هرگز نفهمیدیم...
شکارسایه ها هستیم..

سفر با تو چه زیبا بود!!
به زیبایی رویا بود!!

نمیدیدیم و میرفتیم..
هزارسایه با مابود!

سکوتت را ندانستم!
نگاهم را نفهمیدی!

نگفتم گفتنی ها را...
تو هم هرگز نپرسیدی...!!!❤️

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
شما کی رفتین شعر۹😐😐😐😐😐 شعر۸ چی شد چالشم که تگ نشدم  حالا یه امروز و نبودما ظهری سرزدم چ ...

🙁😅سلام 

شما کی رفتین شعر۹😐😐😐😐😐 شعر۸ چی شد چالشم که تگ نشدم  حالا یه امروز و نبودما ظهری سرزدم چ ...

سلام ترنم جان 

انقد یهویی شد و‌حال همه بد بود که واقعا معذرت که از خاطرمون رفت

ببخس عزیز 🙏

😁😁کدوم سهیل 😂😂 ان شاءالله که خیره 🙁 دلم برات تنگ میشه یه سر بیا بزن ....

😂سهیل خودم😂👋فدات😘😘😘چشم وقت کنم میام..اخه هر وقت هم بیام اعلانات رو چک میکنم کیا تگ کردن🤧..و خصوصی رو..وقت تو تاپیکا نمیکنم برم🤧

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
🙁😅سلام 

علیکم السلام😒

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
😂سهیل خودم😂👋فدات😘😘😘چشم وقت کنم میام..اخه هر وقت هم بیام اعلانات رو چک میکنم کیا تگ کردن🤧..و خ ...

اها ...😊🌹

چشمت بی بلااا...