2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
باغبان خونین دل است تاراج باغش کرده اند غنچه را کی دیده ای با تیر می چینند ز باغ😢😢 نازبانو

😢قشنگه

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

طوریم نیست، خرد و خمیرم فقط همین!

کم مانده است بی تو بمیرم...

فقط همین !

از هرچه هست و نیست گذشتم ولی هنوز

در مرز چشم های تو گیرم...

فقط همین !

با دیدنت زبان دلم بند آمده‌ست...

شاعر شدم که لال نمیرم...

فقط همین! 

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طوریم نیست، خرد و خمیرم فقط همین! کم مانده است بی تو بمیرم... فقط همین ! از هرچه هست و نیست گذشتم ...

😢

هیییییییییییییییییییی  روزگار

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
خیلی قشنگ بود👌🏽

درد یک پنجره را پنجره ها می فهمند
معنی کور شدن را گره ها می فهمند
سخت بالا بروی ، ساده بیایی پایین
قصه تلخ مرا سُرسُره ها می فهمند

یک نگاهت به من آموخت که در حرف زدن
چشم ها بیشتر از حنجره ها می فهمند

آنچه از رفتنت آمد به سرم را فردا
مردم از خواندن این تذکره ها می فهمند🌹🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

مادربزرگم میگفت:

غماتون رو نشمرید هی روش می یاد!

مادربزرگم سیاه نمیپوشید،

میگفت فلک رو گول بزنیم

دیگه بلا نفرسته

میدونم کارمون از فریب دادن

تقدیر غریبمون گذشته،

اما خدا رو چه دیدین شاید مادربزرگا

یه چیزی میدونستن که ما نمیدونیم 🙏🏻

@یاسمن_۷۰  

باز امشب از خیال تو غوغاست در دلم
آشوب عشق آن قد و بالاست در دلم
خوابم شکست و مردم چشمم به خون نشست
تا فتنه ی خیال تو برخاست در دلم
خاموشی لبم نه ز بیداری و رضاست
از چشم من ببین که چه غوغاست در دلم
من نای خوش نوایم و خاموش ای دریغ
لب بر لبم بنه که نواهاست در دلم
دستی به سینه ی من شوریده سر گذار
بنگر چه آتشی ز تو برپاست در دلم
زین موج اشک تفته و توفان آه سرد
ای دیده هوش دار که دریاست در دلم
باری امید خویش بدلداریم فرست
دانی که آرزوی تو تنهاست در دلم
گم شد ز چشم سایه نشان تو و هنوز
صد گونه داغ عشق تو پیداست در دلم

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
باغبان خونین دل است تاراج باغش کرده اند غنچه را کی دیده ای با تیر می چینند ز باغ😢😢 نازبانو

رویا 😢😢

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

🖤زندگی بعضی آدم ها

♥️خلاصه می شود در حسین

♥️نام شون نوکر حسین

🖤و یادشون پیرغلام حسین

♥️در خاطره ها حک می شود!

حسینی بمانم......

@بانو_ملکه     بگو چگونه صدایت کنم؛ که برگردی!

😘😘😘😘😍❤👋

ز دلبرم که رساند نوازش قلمی
کجاست پیک صبا گر همی‌کند کرمی

قیاس کردم و تدبیر عقل در ره عشق
چو شبنمی است که بر بحر می‌کشد رقمی

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

یه وقتادلت طورے

تنگ میشه که بدیهاش

یادت میره بےمحبتے

ورفتارسردش یادت میره

فقط میگےخدایا

کاش میشد ی کوچولو

حرف بزنم باهاش

تا این دل وامونده آروم شه

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

😘😘😘😘😍❤👋 ز دلبرم که رساند نوازش قلمی کجاست پیک صبا گر همی‌کند کرمی قیاس کردم و تدبیر عقل در ر ...

سلام اجی خوبی 

.....خیلی زیاد کم پیدا شدی هاااا🙁🙁

از شادی ام مپرس که من نیز در ازل همراه خواجه قرعه قسمت به غم زدم

چرا لج می کنی؟ این ابر بارانش همین قدر است
چه فکری کرده ای؟ اینجا زمستانش همین قدر است

چه آشوبی؟ به زحمت شاخه هایی را بجنباند
که اینجا شهر خاموشی ست، طوفانش همین قدر است

گروهی دور شهر ات را حصار کوه می چینند
دیار کوچک ات پیدا و پنهان اش همین قدر است

سراسر چهره هایی خسته را تکرار خواهد کرد
چه باید کرد؟ معنای خیابانش همین قدر است

چه در هم می روی؟ پیراهن ات پاکیزه خواهد شد
بیا بگذر که آن گنجشک عصیانش همین قدر است

جدا ماند از زمین و ریشه اش در خویش می لولد
چه رشدی؟ این گل بیچاره گلدانش همین قدر است

به لطف قهوه خانه ذهن تو آرام می گیرد
به هر جایی که باشی عمر قلیانش همین قدر است

زمانی می رسد در بودن ات تردید خواهی داشت
ملالی نیست، انسان گاه پایانش همین قدر است