2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
اها ...😊🌹 چشمت بی بلااا...

فدات😘👋

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علیکم السلام😒

اجی ...نبودی ببینی دیشب 

چه شبی بود توی تاپیک ...

وایی😔😢

اصلا وحشتناک بودددد

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

بیخیال غصه ها !!

غصه زیاد است ،

ولی خوردنی نیست ...

غصه ها را نباید خورد ،

باید دور ریخت ...

باید با تمامِ بی توجهیِ جهان ، کلافه شان کرد ...

شاید از رو رفتند ...

به قولِ مادر بزرگم ؛

قحطی که نیست !!!

همیشه چیزهایِ بهتری برایِ خوردن پیدا می شود ...

چرا هوا نخوریم ؟!

چرا شاد نباشیم ؟!

وقتی قراراست با غصه خوردن ، هر روز پیرتر شویم ...

وقتی قرار است چیزی درست نشود !

بیخیالِ غصه ها ...

شال و کلاه کن ؛

خیابان ها منتظرند ...

🌹🌹

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلام ترنم جان  انقد یهویی شد و‌حال همه بد بود که واقعا معذرت که از خاطرمون رفت ببخس عزیز 🙏

همیشه من از خاطره ها میرم😭😭😭

رفتم از خاطره ها محو شد رویا ها

تک تنهایی من می گذشت این شبها

ترنم_ترنم#  

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
بیخیال غصه ها !! غصه زیاد است ، ولی خوردنی نیست ... غصه ها را نباید خورد ، باید دور ریخت ... با ...

بیخیالل🙁

هیییییی.....

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

داد چشمانِ تو در کشتنِ من دست به هم

فتنه برخاست چو بنشست دو بدمَست به هم

هر یک ابروی تو کافی است پیِ کشتنِ من

چه کنم با دو کماندار که پیوست به هم؟

شیخِ پیمانه‌شکن، توبه به ما تلقین کرد

آه از این توبه و پیمانه که بشکست به هم

عقلم از کارِ جهان رو به پریشانی داشت

زلفِ او باز شد و کارِ مرا بست به هم

مرغِ دل زیرک و آزادی از این دامِ محال

که خم گیسوی او بافته چون شست به هم

دست بُردم که کِشَم تیرِ غمش را از دل

تیرِ دیگر زد و بَردوخت دل و دست به هم

هر دو ضِد را به فسون جمع توان کرد وصال

غیرِ آسودگی و عشق که ننشست به هم

اجی ...نبودی ببینی دیشب  چه شبی بود توی تاپیک ... وایی😔😢 اصلا وحشتناک بودددد

چی بوووود

چرا هر وقت من میرم یه اتفاقی میفته😕😕😕

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

چه بودی ار دل آن ماه مهربان بودی
که حال ما نه چنین بودی ار چنان بودی

بگفتمی که چه ارزد نسیم طره دوست
گرم به هر سر مویی هزار جان بودی

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
چی بوووود چرا هر وقت من میرم یه اتفاقی میفته😕😕😕

خواهر اقا الیاس فوت شدن 😔

حالشون خیلی بد بود ....

اصلا افتصاح بودن .....

حال هممون هم بد شد ....

شب خیلی بد بود ...بدون اغراق 

بد ترین شب تاپیکمون بود 😔

خواهر اقا الیاس فوت شدن 😔 حالشون خیلی بد بود .... اصلا افتصاح بودن ..... حال هممون هم بد شد .... ...

یعنی چی ،چی میگی 

تورو قران

برای چی

مشکلش چی بود

دروغ نگو توروخدا

یعنی چی ،چی میگی  تورو قران برای چی مشکلش چی بود دروغ نگو توروخدا

کرونا داشتن 😢

دروغم چیه اجی ......

دو تا بچه هم داشتن ‌...جون بودن 😔

خدا به خانوادشون صبر بده فقط 

لعنت به این بیماری 

همیشه من از خاطره ها میرم😭😭😭 رفتم از خاطره ها محو شد رویا ها تک تنهایی من می گذشت این شبها تر ...

انقد شب وحشتناکی بود که خودمون خودمون رو از خاطر بردیم ترنم جان ...‌

بازم ببخش عزیز 🌹🙏

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

انقد شب وحشتناکی بود که خودمون خودمون رو از خاطر بردیم ترنم جان ...‌ بازم ببخش عزیز 🌹🙏

بابا ول کن منو خبرسو کی داد دیشب از کجا فهمیدین