2777
2789
عنوان

خوب نمیشه😔

425 بازدید | 43 پست

سلام دوستان.من تقریبا پنج ساله که گرفتار این درد شدم .یه بار کفشی که مال پارسالم بود رو پوشیدم که بتونم عید یه کفش نو بگیرم ولی انگشت شصت پاک نابود شده و تو ناخن رفته .البته قبلاً هم می‌رفت ولی خوب خود به خود خوب میشد ولی این یکیو پنج ساله دارم.خون میاد و حتی نمیتونم رو پاک یه پتو بکشم اگه به انگشتم بخوره.وای .میمیرم از درد.واقعا وحشتناک شده انگشتم.خیلی باد کرده و خون میاد و درد می‌کنه.بخاطر همین خیلی وقته از ورزش و کفش جلو بسته محروم شدم.چیکار کنم؟دو بار هم عمل کردم.ولی باز به حالت اولیه برگشته.اولیو پیش یه پرستار عمل کردم که کل ناخونمو کشید .و اصلا کار بلد نبود همین انگشت فقط یه طرفش عفونت داشت ولی الان دو طرفش.و اون یکی انگشتم و پیش یه دکتر خوب ولی نه متخصص .عمل کردم و ظاهرش خوب شده خون نمیاد و این چیزا .این انگشت دو طرفش عفونت داشت ولی من یه طرفشو که خیلی وخیم بود عمل کردم.ولی بازم به جایی بخوره درد میگیره یه بار که محکم به یه چیزی خورد و خون ازش فواره زد.دردش وحشتناکه عمل هم کنم باز درد  داره  .چیکار کنم؟!!!!⁦☹️⁩😢😩

save weaks#stay clean

منم این مشکل رو دارم. دکتر گفت وزنت رو کم کن. با ناخن گیر تمییز و ضدعفونی شده بگیر.
کفش رو باز بپوش. 

یه دختر جنگجو. یه کاکتوس که میون کلی گل ِ گل‌خونه‌ای بوده و می‌خواد مستقل بشه! اینم از من...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این مشکل و داشتم سال ۸۶ 

عمل کردم نصف ناخن رو دراورد دکتر همون طرفی که عفونت داشت بعد بخیه زد چند ماه اول خیلی اذیت بودم 

باید همیشه کفش گشادتر بپوشی تا فشار نیاد روش من مجبورم همیشه کفشمو یه سایز بزرگتر بگیرم وگرنه خیلی اذیت میشم

منم این مشکل رو دارم. دکتر گفت وزنت رو کم کن. با ناخن گیر تمییز و ضدعفونی شده بگیر. کفش رو باز بپوش ...

من که وزنم کمه چهل و پنجم با قد صد و پنجاه و هشت تقریبا.و اینکه باید تمام عمرم کفش رو باز بپوشم من خیلی وقته جلو بسته نمی پوشم.ولی انگشتم خوب نمیشه⁦☹️😭

save weaks#stay clean

یه خمیر هست که محلی ها با آرد و تخم مرغ و این چیزا درست میکنن واسه کشیدن عفونته ولی متاسفانه دستورش رو بلد نیستم😥

ولی تو دور و بری ها کسی بود با شرایط شما هزار بارم دکتر رفت ولی آخر با این خمیر خوب خوب شد

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
وای دلم ریش شد ....یه فکر اساسی بکن براش پیش عوق تخصص برو .انشااله زود زود راشو پیدا کنی خیلی ناراحت ...

مرسی.به این فکر هستم که پیش یه دکتر خیلی خیلی خوب برم که برا همیشه منو خلاص کنه از این درد

save weaks#stay clean
دوست عزیزم من برای کارهای ناخون دستم که میرم پیش ناخون کار،بعضی از افراد برای ناخون پاشون به همین عل ...

چه جالب .پس حتما یه سر به ناخون کار میزنم.ممنون

save weaks#stay clean
الان کامل خوب شده نه؟

ظاهرا اره همون مقداری که از ناخن دراورد دیگه رشد نکرد و همون مدلی مونده انگار یکم کوچیکتره ازون انگشتم

اما الانم اگه کفشم تنگ باشه اذیت میشم درد میگیره

راستی دکتر بمن گفت هیچوقت ناخنتو از ته نگیر

یه خمیر هست که محلی ها با آرد و تخم مرغ و این چیزا درست میکنن واسه کشیدن عفونته ولی متاسفانه دستورش ...

اگه میشه میتونی از یکی بپرسی بهم بگی دستورشو.ممنون میشم.اگه هم نمیتونی مشکلی نیس ولی عاجزم😢

save weaks#stay clean
ظاهرا اره همون مقداری که از ناخن دراورد دیگه رشد نکرد و همون مدلی مونده انگار یکم کوچیکتره ازون انگش ...

من می‌خوام خوبه خوب بشه که راحت بتونم ورزشهای مختلفی انجام بدم.من بخاطر همین فوتسال و گذاشتم کنار😣مال من که عمل کردم نه تنها خوب نشده بلکه بدتر از قبل شده

save weaks#stay clean
من می‌خوام خوبه خوب بشه که راحت بتونم ورزشهای مختلفی انجام بدم.من بخاطر همین فوتسال و گذاشتم کنار😣م ...

خب مال منم تا یکسال بعد عمل خیلی ملاحظه میکردم الان اگه کفشم تنگ نباشه اصلا اذیت نمیشم و راحت میتونم راه برم