2777
2789
عنوان

خوب نمیشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 43 پست
والا برادر شوهرم عمل کرد بعد یه مدت دوباره عین اولش شد فایده نداشت،همسرمم کنار اومده البته به بدی ما ...

نه که کلا ناخن درنیاد.قسمتی از ناخن کناره ی گوشت رو میسوزونن که دیگه درنیاد .من نسوزوندم ولی یه بار کشیدم که اصلا هم معلوم نبود.

save weaks#stay clean
من می‌خوام خوبه خوب بشه که راحت بتونم ورزشهای مختلفی انجام بدم.من بخاطر همین فوتسال و گذاشتم کنار😣م ...

برو پیش ی دکتر خوب چرا با اینکه دو بار پیش ی ادم ناشی عمل کردی بازم میخوای بری پیش ناخون کار و اشتباهت رو برای سومین بار تکرار کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش پشگل ما چلاقم میگن،من ندیدم تاحالا اما شنیدم دودش ماله از بین بردن عفونته،ولی من فکرشم حالموبد م ...

🤣🤣پی پی درمانی .یه کلمه جدید یاد گرفتم دمت گرم😁

save weaks#stay clean
نه که کلا ناخن درنیاد.قسمتی از ناخن کناره ی گوشت رو میسوزونن که دیگه درنیاد .من نسوزوندم ولی یه بار ...

برادر شوهرم سوزوند باز دراومدالبته پای شوهرم عفونت نکرده ولی شمام سعی کن حل کنی مشکلتو چون عفونت طولانی مدت برای بدن بده وباید هرعفونی سریع خوب بشه کلا زخم طولانی خطرناکه 

برو پیش ی دکتر خوب چرا با اینکه دو بار پیش ی ادم ناشی عمل کردی بازم میخوای بری پیش ناخون کار و اشتبا ...

آخه بقیه میگن😅واقعا درد آمپول و درد بعد از عمل واقعا بده نمی‌خوام یه بار دیگه اتفاق بیفته قبلش کلی پرس و جو میکنم.اول میرم پیش یه متخصص عفونی ببینم چی میگه

save weaks#stay clean
واقعا.سیستم ایمنیم به شدت ضعیف شده

ببخشید که نصیحت میکنم،اما اینو میگم چون مامانم پرستار بازنشسته ومرتب از بچگی تو گوشمون توصیه های پزشکی میکرد،زخم محل خوبیه برای وارد شدن آلودگی به بدن و بعضی آلودگی ها مثل کزاز به شدت خطرناکه،اگر زخم مداوم باشه و مداوا نشه حتی ممکنه باعث بیماری مثل قانقاریا بشه و روی پوست اگه مداوم زخم باشه به مدت طولانی حتی می‌تونه سرطان پوست رو به همراه داشته باشه که البته خیلی به ندرت اتفاق میوفته،پس اگه زخم طولانی مدت داری لطفا برای خوب شدنش کاری بکن دوست خوبم،اینارونگفتم که نگران بشی گفتم که برای بهبودی سریعتر تلاش کنی،امیدوارم همیشه سالم ،خوشبخت وخوشحال باشی عزیزم 

ببخشید که نصیحت میکنم،اما اینو میگم چون مامانم پرستار بازنشسته ومرتب از بچگی تو گوشمون توصیه های پزش ...

نه اختیار داری عزیزم.ممنون که گفتی.فعلا این راه های خونگی رو امتحان میکنم.همین حین هم دنبال دکتر خوب میگردم.واقعا ممنون دوست عزیز🌺

save weaks#stay clean