سلام دوستان.من تقریبا پنج ساله که گرفتار این درد شدم .یه بار کفشی که مال پارسالم بود رو پوشیدم که بتونم عید یه کفش نو بگیرم ولی انگشت شصت پاک نابود شده و تو ناخن رفته .البته قبلاً هم میرفت ولی خوب خود به خود خوب میشد ولی این یکیو پنج ساله دارم.خون میاد و حتی نمیتونم رو پاک یه پتو بکشم اگه به انگشتم بخوره.وای .میمیرم از درد.واقعا وحشتناک شده انگشتم.خیلی باد کرده و خون میاد و درد میکنه.بخاطر همین خیلی وقته از ورزش و کفش جلو بسته محروم شدم.چیکار کنم؟دو بار هم عمل کردم.ولی باز به حالت اولیه برگشته.اولیو پیش یه پرستار عمل کردم که کل ناخونمو کشید .و اصلا کار بلد نبود همین انگشت فقط یه طرفش عفونت داشت ولی الان دو طرفش.و اون یکی انگشتم و پیش یه دکتر خوب ولی نه متخصص .عمل کردم و ظاهرش خوب شده خون نمیاد و این چیزا .این انگشت دو طرفش عفونت داشت ولی من یه طرفشو که خیلی وخیم بود عمل کردم.ولی بازم به جایی بخوره درد میگیره یه بار که محکم به یه چیزی خورد و خون ازش فواره زد.دردش وحشتناکه عمل هم کنم باز درد داره .چیکار کنم؟!!!!☹️😢😩
نه که کلا ناخن درنیاد.قسمتی از ناخن کناره ی گوشت رو میسوزونن که دیگه درنیاد .من نسوزوندم ولی یه بار ...
برادر شوهرم سوزوند باز دراومدالبته پای شوهرم عفونت نکرده ولی شمام سعی کن حل کنی مشکلتو چون عفونت طولانی مدت برای بدن بده وباید هرعفونی سریع خوب بشه کلا زخم طولانی خطرناکه
برو پیش ی دکتر خوب چرا با اینکه دو بار پیش ی ادم ناشی عمل کردی بازم میخوای بری پیش ناخون کار و اشتبا ...
آخه بقیه میگن😅واقعا درد آمپول و درد بعد از عمل واقعا بده نمیخوام یه بار دیگه اتفاق بیفته قبلش کلی پرس و جو میکنم.اول میرم پیش یه متخصص عفونی ببینم چی میگه
ببخشید که نصیحت میکنم،اما اینو میگم چون مامانم پرستار بازنشسته ومرتب از بچگی تو گوشمون توصیه های پزشکی میکرد،زخم محل خوبیه برای وارد شدن آلودگی به بدن و بعضی آلودگی ها مثل کزاز به شدت خطرناکه،اگر زخم مداوم باشه و مداوا نشه حتی ممکنه باعث بیماری مثل قانقاریا بشه و روی پوست اگه مداوم زخم باشه به مدت طولانی حتی میتونه سرطان پوست رو به همراه داشته باشه که البته خیلی به ندرت اتفاق میوفته،پس اگه زخم طولانی مدت داری لطفا برای خوب شدنش کاری بکن دوست خوبم،اینارونگفتم که نگران بشی گفتم که برای بهبودی سریعتر تلاش کنی،امیدوارم همیشه سالم ،خوشبخت وخوشحال باشی عزیزم