2777
2789
عنوان

خوب نمیشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 43 پست
اگه میشه میتونی از یکی بپرسی بهم بگی دستورشو.ممنون میشم.اگه هم نمیتونی مشکلی نیس ولی عاجزم😢

مادرشوهر من وقتی کسی استخونش صرب دیده از این چیزا درست میکنه دنبه گوسفندو میکوبه تا نرم بشه بعدم خرما وزردچوبه بهش میزنه خیلی دردو آروم میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میشه میتونی از یکی بپرسی بهم بگی دستورشو.ممنون میشم.اگه هم نمیتونی مشکلی نیس ولی عاجزم😢

والا به کسی دسترسی ندارم

ولی خیلی از قدیمیا بلدن اگه پرس و جو کنید پیداش میکنید

من به چشم خودم دیدم معجزه کرد

واقعا اون آشنامون نمیتونست راه بره هر دوتا پاش بود

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
🤣اوووه .چه غیرتی هستی رو شوهرت.تبارکلا😁

نه بابا این موضوعها که غیرت نیست،اخه همسرم رو آرایشگاه زنونه که راه نمیدن کلی پرسیدم گفتن نمیشه بیاد وگرنه کسی بفهمه در آرایشگاه رو میبندن،تو آشناها هم کسی ناخون کار ندارم تو خونه انجام بده 

والا به کسی دسترسی ندارم ولی خیلی از قدیمیا بلدن اگه پرس و جو کنید پیداش میکنید من به چشم خودم دید ...

منم نمیتونم راه برم😩باشه میپرسم تا حالا که هزار تا راه حل از هر کی می‌شنیدم🤣عمم می‌گفت گ. ه  خر بزار روش🤮😐

save weaks#stay clean
نه بابا این موضوعها که غیرت نیست،اخه همسرم رو آرایشگاه زنونه که راه نمیدن کلی پرسیدم گفتن نمیشه بیاد ...

آها.اوکی.حالا میخوای چیکارش کنی پ؟😁برا ناخنش

save weaks#stay clean
منم نمیتونم راه برم😩باشه میپرسم تا حالا که هزار تا راه حل از هر کی می‌شنیدم🤣عمم می‌گفت گ. ه  ...

اونم واسه کشیدن عفونت خوبه اتفاقا😂

همه ی این راه های سنتی رو امتحان کنید

اصلا طب سنتی برید شاید کارساز بود

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
اونم واسه کشیدن عفونت خوبه اتفاقا😂 همه ی این راه های سنتی رو امتحان کنید اصلا طب سنتی برید شاید ک ...

حتما عزیز.ممنون🌺ولی عمرا اونو بزارم رو انگشتم😁

save weaks#stay clean
آها.اوکی.حالا میخوای چیکارش کنی پ؟😁برا ناخنش

والا برادر شوهرم عمل کرد بعد یه مدت دوباره عین اولش شد فایده نداشت،همسرمم کنار اومده البته به بدی ماله شما نیست وکمتر از شما اذیت میشه،ولی خب خانوما میتونن راحت پیش یه ناخونکار حلش کنن،البته فکر کنم یه راهی هست که ریشه ناخون به طور کامل جراحی میشه و دیگه درنمی‌آید ولی خب کمی زشت میشه و مخصوصا خانما دوست ندارن 

والا چه می‌دونم عنبر نسارا ...😐😁🤣

بهش پشگل ما چلاقم میگن،من ندیدم تاحالا اما شنیدم دودش ماله از بین بردن عفونته،ولی من فکرشم حالموبد می‌کنه کلا میونه خوبی با پی پی درمانی ندارم :)