2777
2789
عنوان

دلم گرفته

314 بازدید | 22 پست

خانما من تو ی شهر غریبم بی کس و تنها امشب شب اول محرمه ازتون میخوام برام دعا کنید خدا ی بچه بهم بده ک دلخوشی و همه چیز زندگیم بشه ده ساله منتظرم.زندگیم رو هواس

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آبجی الهی بحق۶ماهه امام حسین سال دیگه نی نی خوشگلتادرآغوش بگیری   منم بچموازامام حسین گرفتم واقعا امام حسین کارش حرف نداره

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘
آبجی الهی بحق۶ماهه امام حسین سال دیگه نی نی خوشگلتادرآغوش بگیری   منم بچموازامام حسین گرفت ...

منم از خود امام حسین میخوام ولی فعلا ردم کرده

نزن این حرفا، ان شالله نتیجه میگیری

انقدر دل پری دارم ک خدا حداقل تو زندگیم ی روی خوش نشون نمیده ک دلم خوش باشه و برا زندگی انگیزه بگیرم

انشالله.خیلی خستم از این زندگی ک دارم تمام درا روم همش بستس

صبرداشته باش خدا تو بدترین لحظه بهترین رو برات رقم میزنه بهش توکل کن و بخواه هرچی برات خیره همون بشه خدارحمان و رحیمه دلتوباهاش صاف کن ببین چجوری دلتو شادمیکنه

منم از خود امام حسین میخوام ولی فعلا ردم کرده

عزییزم میتونم بپرسم چ مشکلی داری؟ 

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  
ایشالله به زودی مامان میشی عزیزم نی نیت ازتنهایی درت بیاره.خودت و شوهرت اهل کجایین؟ من گیلانم قرارع ...

من مازندرانم.ولی خودم تهرانی هستم‌