2777
2789
از کرونا میترسم اصلاااا نمیتونم ۴ ساعت با ماسک امتحان بدم قند خونم بشدت پایینه همش باید سر امتحان ...

فاميلمون امروز كنكور داشت ميگفت دمه در ازين دستگاه ضدعفونيا بود بايد وايميستادن زيرش ميچرخيدن تا كارتشم خيس شده بوده ضدعفوني شده بود لباساشون

كلاسشونم با فاصله نشسته بودن ميگفت ١٢ نفره بوده بزرگم بوده كلاسش

٥٠٠ نفرم غيبت داشتن

٢٨٠ تا سوال بوده

بنظرم نترس برو مدله سوالا و جوه كنكور دستت بياد واسه سال ديگه بتركوني 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

از کرونا میترسم اصلاااا نمیتونم ۴ ساعت با ماسک امتحان بدم قند خونم بشدت پایینه همش باید سر امتحان ...

هرکسی ام بگه ترست نا به جاست، احتمالا یا چشماشو بسته یا واقعا تو این دنیا زندگی نمیکنه. ببینید آمار مبتلاها چه خواهد شد بعد از این روزها. 

نمیگم نرو

نمیگم برو

اما میگم ترست منطقی و عاقلانه ست. 

از طرفی با شرایطی که گفتی و با شرایطی  که هست، امتحان دادن واقعا سخته. درکت میکنم. 

اگه خواستی بری روز قبل خودتو تقویت کن که قندت نیفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه یه دختره بود تقلب نمیکرد

😅😅😅

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
توصیه من به همه کسایی که دبیرستان بادوستاشون هرهرکرکر میکردن مانند منو دوستام واونایی که بعده مدرسه ...

دقيقا بنظره منم پشتشون باد ميخوره نرن مگراينكه خيلييييي درسخون باشه طرف

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

😂😂😂😂 جدا این همه نرفتن؟😨 اخبار گوش ندادم

اینقدر کارت نگرفتن طبیعتا بیشتر میشه

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
هرکسی ام بگه ترست نا به جاست، احتمالا یا چشماشو بسته یا واقعا تو این دنیا زندگی نمیکنه. ببینید آمار ...

مرسی حرفات خیلی امیدوارم کرد چون همش میگفتم فقط منم که میترسم الکی...

نه نمیرم😔

خب یه دفعه قبول نشم، کرونام بگیرم باید دودستی بزنم تو سرم😑

اره خب اینم هست !
اگ واقعا فک میکنی قبول نمیشی خب نرو خدایی نکرده کرونا میگیری 
نرو حالا فوقش سال دیگ هنر شرکت کن ک اول بری کنکور هنر جو کنکور دستت بیاد واسه دو روز بعدش

فاميلمون امروز كنكور داشت ميگفت دمه در ازين دستگاه ضدعفونيا بود بايد وايميستادن زيرش ميچرخيدن تا كار ...

درسته ولی جمعییت تجروبیا خیلی بیشتره بعد نمیدونم اینجایی که من هستم هم اینطوری رعایت میکنن یا نه

اره خب اینم هست ! اگ واقعا فک میکنی قبول نمیشی خب نرو خدایی نکرده کرونا میگیری  نرو حالا فوقش س ...

میشه همچین چیزی؟ اگه بشه که خیلییی خوبه

بعد به نظرت ۲۱ سالگی برای شروع پزشکی دیر نیست؟

درسته ولی جمعییت تجروبیا خیلی بیشتره بعد نمیدونم اینجایی که من هستم هم اینطوری رعایت میکنن یا نه

كدوم شهري؟

بنظرم كارتتو بگير نخواستي بري ام بگير شايد يهو پشيمون بشي بري

ولي خب من از چند نفرم شنيدم حوزه ها خيلي رعايت ميكنن ٥٠ درصدم به خوده ادم بستگي داره مراقب باشه

خواستي بري ماسك بزن شيلد بزن الكل ببر صندليتو ضدعفوني كن

مرسی حرفات خیلی امیدوارم کرد چون همش میگفتم فقط منم که میترسم الکی... نه نمیرم😔

اگه نرفتی ، بشین با قدرت و بدون پشیمونی برای سال بعد بخون. هیچ عیبی نداره. جوونی و باید تجربه کنی. اما همیشه پای تصمیمت محکم و بدون پشیمونی وایستا. پشیمونی اصلا فایده نداره. آینده رو ببین و تلاش کن. به حرف کسایی که میگن جا میمونی و سنت میره بالا هم گوش نکن. زندگیه، مسابقه فوتبال نیست. هرکی سرعت و دنیای خودشو داره. 

موفق باشی

میشه همچین چیزی؟ اگه بشه که خیلییی خوبه بعد به نظرت ۲۱ سالگی برای شروع پزشکی دیر نیست؟

چن سالته

میشه همچین چیزی؟ اگه بشه که خیلییی خوبه بعد به نظرت ۲۱ سالگی برای شروع پزشکی دیر نیست؟

آره بابا من امسال خودمم هنر شرکت کردم ک قبل کنکورم با فضا اشنا بشم و اینا ولی خب دیگ دیدم قبول نمیشم نرفتم
ن بابا کجاش دیره فیلمای کلاسینو اینارو نگاه کن خیییلی خوبن ینی اگه بتونی با کلاساشون پیش بری واقعا قبول میشی سال دیگ
اگرم هزینه هاش زیاده واست ی کانال میشناسم که فیلماشونو رایگان میذاره خواستی بگو بفرستم واست