2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من هیچی نخوندم به اجبار مامانم میخام برم 

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
فریدونکنار مرسی. واقعا دودلم...

شهره شمارو نميدونم ما تهرانيم اونايي كه من شنيدم همه تهران بود حوضه هاشون 

موفق باشي گلم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

کسی که خوانده باشه و بدونه قبول میشه ، امکان نداره نره کنکور بده مگه بیماری ضمینه ای داشته باشه خدایی نکرده که اون اوضاعش فرق میکنه 

امسال خیلی از سیاه لشگرهای کنکور مطمنا شرکت نکردن چون الکی بودن رفتنشون (منظورم شما نیستی عزیزدلم ) 

این مسله کرونا حالا حالاها هست 

از رویا فاصله بگیرید که واکسن یک ماه دیگه سه ماه دیگه میاد ، معلوم نیست چه زمانی میاد ، اومدن الویت بندی میشه یا نه و هزار تا چیز دیگه .... 

میشه همچین چیزی؟ اگه بشه که خیلییی خوبه بعد به نظرت ۲۱ سالگی برای شروع پزشکی دیر نیست؟

نه بابا کجا دیره عمو من 10 سال خوند سال 10 هم قبول شد الان هم جراح هست 

هیچوقت دیر نیست 

یکی از همکارای بابام 8 سال روی ماشین بزرگ کار میکرده عد خونده پزشکی قبول شده الانم متخصص داخلی هست 

راس میگی؟ وای خدا خیرت بده نمیدونی چقد امیدوارم کردی💜💛

اره بابا پسر عموی منم سال اول مثل تو شده بود ولی بعدش همین عموم رفت امیدوارش کرد سال سوم قبول شد 

اولش رتبش 17 هزار بود سال سوم شد 500 

نه بابا کجا دیره عمو من 10 سال خوند سال 10 هم قبول شد الان هم جراح هست  هیچوقت دیر نیست  ...

۱۰ سال برا کنکور خوند یا پزشکی خوند؟؟

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰