2777
2789
عنوان

قد کوتاه

172 بازدید | 27 پست

بچها من خیلی کم حرفم هرجا میرم کلا حرف نمیزنم خودمم تعجب میکنم بعضی وقتا کم کم احساس میکنم انقدر کم کم حرف نمیزنم ملت فک کنن مشکل ذهنی دارم😂خیلی کم رو خجالتی ام الان برای عینکم نمیتونم برم دکتر میرم وقتی مطب یا کلمات رو قاطی میکنم یا اینکه استرس میگیر یا قرمز میشم یه جایی مهمونی میرم کلا کم رنگم تا حالا ۹۹ درصد گفتن صداشو هم نشنیدیم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عشقم قد کوتات چیه این وسط

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

منم اینجوری بودمکلا کم حرف تا یخم هم باز نشه دو کلمه هم نمیتونم حرف بزنمبه مرور درست میشه فقس باید ت ...

یجور شبیه به فوبیا دارم انگار در جمع حرف زدن انقدر که اعتماد به نفس ندارم

منم کم حرفم کلا مدلم اینجوریه کاش جامعه بپذیره آقا یه عده هستن علاقه ای به صبحت زیاد و بعضی کارا ندارن و این عادیه و هی نگن وای چرا حرف نمیزنی چرا نمیرقصی چرا هر روز بیرون نمیری و با افراد برونگرا مقایسه نشیم بابا مدل و تیپ شخصیتی ما اینه خوب یا بد به خودمون مربوطه این وسط بقیه هم هی حرف زدن رو به ما یادآوری میکنن 😐

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🤍 هر وقت دیدی داری به خاطر یه آدم دیگه خودتو نارحت میکنی و داریی خودخوری میکنی از خودت بپرس آخه ((طرف سگ کی باشه )) مشکلات خود به خود حل میشن✌️