2777
2789
تجربی جمعیتش جدا زیاده تا خیلیییی نخونی رفتن نرفتنت اگر پزشکی بخوای تفاوت زیادی نداره اما اگر دوست ...

چه امضایی😆😆

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
چرا نميري؟

از کرونا میترسم

اصلاااا نمیتونم ۴ ساعت با ماسک امتحان بدم

قند خونم بشدت پایینه همش باید سر امتحان یه چیزی بخورم وای اوضاع مبترسم یه لحظه ماسکم رو دربیارم و دستم الوده نباشه و...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز 65000 نفر مقل شما بودن و نرفتن. دختر که نباید از سال بعد بترسه. فدا سرت. 

😅😅

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
چه امضایی😆😆

💔🤣🤣🤣🤣

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

💔🤣🤣🤣🤣

همه تقلب کردن خیالت راحت🤣

تجربی جمعیتش جدا زیاده تا خیلیییی نخونی رفتن نرفتنت اگر پزشکی بخوای تفاوت زیادی نداره اما اگر دوست ...

چجوری تقلب کردی

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
همه تقلب کردن خیالت راحت🤣

نه یه دختره بود تقلب نمیکرد

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من میرفتم آزمون دختره گوشی دستش بود با گوشی میزد  کانالا پخش میکنن

خودشونو مسخره میکنن ....هم پولشون هم زمانشون واسشون بی ارزشه ....اخر هم کنکوز قبول نمیشن ..فایده ش کجاس؟

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
چجوری تقلب کردی

هیچی از یه دوستم دیدم چندتا گزینه ۴ یا ۵تا سوال

یه بارم گوشی بردم 

اگه خونده بود فکر کنم میرفت

توصیه من به همه کسایی که دبیرستان بادوستاشون هرهرکرکر میکردن مانند منو دوستام واونایی که بعده مدرسه هم نخوندن اینه که حتما برید چون مطمئن باشید بازم نمیخونید این جو فقط دوماه باهاتونه دوباره مثله قبل میشید