2777
2789
عنوان

من و جاريم

618 بازدید | 50 پست

سلام عزيزان من و جاريم اخر هفته ها ميريم خونه مادرشوهرم يعني يه جورايي از اول قانون بوده كه پنجشنبه شب ميريم اونجا ميمونيم تا جمعه شب خواهرشوهرمم مياد،خواهرشوهرم كلاً ادم تنبليه وقتي من يا جاريم باشيم پاي سينك نمياد ظرف بشوره چون بزرگتره فكر ميكنه وظيفه ما هست نهايت يه گاز پاك ميكنه يا خودش و بكشه برنج ميكشه مثلاً ميخوايم ظرف هاي ناهار و اماده كنيم ترشي و از يخچال در مياره ميگه كاسه اونجاس بردار ترشي بريز به خودش زحمت نميده خودش ترشي بريزه مادرشوهرم فقط غذا درست ميكنه من و جاريم سفره ميندازيم باهم ظرف هارو ميشوريم ميوه ميشوريم چايي يكيمون مياره اون يكي جمع ميكنه من باز نسبت به جاريم كمتر كار ميكنم چون بچه كوچيك دارم حالا جديداً مادرشوهرم يه وعده غذا درست ميكنه رو ميكنه به پسراش ميگه به من چه شام هرچي ميخوايين بخورين بگين زن هاتون واستون درست كنن من كاري ندارم، يه وعده هم كلاً به ما جوجه كباب ميده چونكه درست كردنش پاي شوهراي ما هست و خودش كاري انجام نميده،سري قبل جاريم شام درست كرد اين سري من،حالا سر سفره مادرشوهرم ميگه افرين افرين از اين كارا زياد بكنين اخه اين انصافه همه كارارو ما بكنيم غذا هم ما بپزيم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه كاريه خوب خونه خودتون بمونين غذابپزين و بخورين و بشورين

بيكارين ميرين اونجا به جز خودتون بايد براي كلي آدم ديگه ام كار كنين😂

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

چ جالب هر هفته جمع میشید اونجا اگ بهت خوش میگذره بخاطر کار کردن واینا اعصابتو خورد نکن مادرشوهرت خلاصه هزینه میکنه حالا شوهرت ی جوجه ای درست میکنه ک همه دور هم بخورید سخت نگیر

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

والا نمیدونم من خونه مادرم میرم ایتطور حالا به نظرت انصاف...

خونه مادرشوهرم دورهمی همه با هم‌کمک میکنبم بیشتر مواقع غذا جوجه که پای شوهرامون درست کردنش .یا کوفته و دلمه چیزی که خودمون دورهمی درست میکنیم 

اشتباهه بری شب بمونی....وقتی مادرشوهرت حوصله نداره پذیرایی کنه به شوهرت بگو بیا شب نمونیم...زشته ببین هم مادرت اذیته هم ما....رابطه تونو کم کنید با خانواده شوهر اه چیه شب میرین میمونینن

والا خوبه هر هفته بهتون جوجه میدن 

بنده خدا دوستم میگه خونه بابام نمیرم واسه غذا

میگه بعد دو سال یه شب شام رفتیم خونش انقدر بهش غر زده بود

که میوه خریدم شد ۱۰۰ تومن 

خوبه غذا میپزیم  کسی برای من نمیپخت

بنده خدا دلش خونه  

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

چه عیبی داره فکر کنید مادر خودتونه،مهم صفا وصمیمیت ودور هم بودنه،منم هر وقت جمع میشیم هرکاری بتونم انجام میدم مثل خونه خودم...مهمون که نیستید فقط یه کمک کنید وبشینید اونجام مثل خونه خودتونه دیگه

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...