2777
2789
عنوان

من و جاريم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 50 پست

رفتی خونه مادر شوهرت کار کن ولی کم کم رفتاراتو سرد کن طوریکه به مرور جرات نکنن کار بدن بهت 

کار کن با فیس وافاده که بهونه دستشون ندی ولی بمرور سنگین بودنت جامیافته براشون 

با شوهرتم دراین مورد غر واینا نزن 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 

میتونید برنامه رو جوری تغییر بدید که شوهراتون هم حساس نشن. مثلا بگید از این به بعد هر پنجشنبه خونه یکی جمع بشیم و همه همدیگه رو ببینیم. یه بار خونه مادرشوهر یه بار خواهر شوهر یه بار جاری یه بارهم شما. 

خلاصه اینکه از هر شرایطی راضی نیستید دنبال راه چاره و تغییر باشید، با حرص و غصه خوردن فقط به خودتون ضرر میزنید و بقیه که از این وضع کاملا راضین کاری براتون نمیکنن

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه سوال بپرسم؟ استارتر رو نمیگم ، هممون خطلب هستیم ، حتی خود من .

چرا فکر نمیکنیم توی این گرونی و وضعیو اقتصادی ، با تن سالم و دل خوش دور هم جنع شدن به اندازه ی کافی جای خوشحالی داره. جرا نباید از پدر و مادری که دوست دارن بچه هاشون دور هم باشن قدردانی کرد. وقتی وارد خونه ی مادرشوهر میشیم فرق داره قصیه ، بخشی از اون خانواده هم ما هستیم ، چرا نباید خونه مادرشوهر کار کرد ، یا مثلا یکی از دوستات گفتت قیافه بگیر و دیر برو و فلان . 

مادرشوهر من واقعا خانم مهربون و متشخصی هست ، این رو برای تعریف نگفتم به دلیل حرف بعدیم هست . 

یاد ندارم غیر از اون چایی اول که میریم کار دیگه ای انجام داده باشن ، یعنی خودمون نمیزاریم . به امام حسین قسم یذره هم از شان و شخصیت من و جاریم کم نشده پیششون ، که مثلا کار میکنن کلفتن . 

اگر خواهرشوهرهای جوون تر از خودتوت یا همسن دارید حتما تقسیم کار کنید بدون رودربایستی و یا بی ادبی ، خیلی خوب و قاطع و مودب.

نمیدونم خانمهایی که اینجا هستن زن داداش دارید یا نه . زن داداشی که با محبت برای مهمونی مادرتون کمک میکنه ، کار میکنه ، توی مهمونی های مادرتون  پا به پای شما میاد عزیزتره توی چشمتون  ، یا اونی که خودش رو میگیره؟

و صدالبته خانواده های با اخلاقیات بیمارگونه هم هستن که قصد سوءاستفاده از عروس دارن که بحثشون جداس.

ولی در مورد استارتر عزیز فکر نکنم همچین خانواده ای باشن.

سلام😊 
یه سوال بپرسم؟ استارتر رو نمیگم ، هممون خطلب هستیم ، حتی خود من . چرا فکر نمیکنیم توی این گرونی و و ...

بله دوتا خواهرشوهر دارم يكي كوچيكتر يكي ٤سال بزرگتر و كلاً دست به هيچي نميزنن ما پذيرايي ميكنيم ازشون من ميگم چرا تقسيم وظيف نشه مثلا من و جاريم غذا بپزيم اون دوتا ظرف بشورن فردا اون دوتا غذا بپزن ما ظرف بشوريم ولي متاسفانه حتي غذا درست كردنم داره ميفته گردنه ما

یه سوال بپرسم؟ استارتر رو نمیگم ، هممون خطلب هستیم ، حتی خود من . چرا فکر نمیکنیم توی این گرونی و و ...

متاسفانه خانواده همسرم اگه رو بدي بيچاره ايي سوء استفاده ميكنن از ادم