یه سوال بپرسم؟ استارتر رو نمیگم ، هممون خطلب هستیم ، حتی خود من .
چرا فکر نمیکنیم توی این گرونی و وضعیو اقتصادی ، با تن سالم و دل خوش دور هم جنع شدن به اندازه ی کافی جای خوشحالی داره. جرا نباید از پدر و مادری که دوست دارن بچه هاشون دور هم باشن قدردانی کرد. وقتی وارد خونه ی مادرشوهر میشیم فرق داره قصیه ، بخشی از اون خانواده هم ما هستیم ، چرا نباید خونه مادرشوهر کار کرد ، یا مثلا یکی از دوستات گفتت قیافه بگیر و دیر برو و فلان .
مادرشوهر من واقعا خانم مهربون و متشخصی هست ، این رو برای تعریف نگفتم به دلیل حرف بعدیم هست .
یاد ندارم غیر از اون چایی اول که میریم کار دیگه ای انجام داده باشن ، یعنی خودمون نمیزاریم . به امام حسین قسم یذره هم از شان و شخصیت من و جاریم کم نشده پیششون ، که مثلا کار میکنن کلفتن .
اگر خواهرشوهرهای جوون تر از خودتوت یا همسن دارید حتما تقسیم کار کنید بدون رودربایستی و یا بی ادبی ، خیلی خوب و قاطع و مودب.
نمیدونم خانمهایی که اینجا هستن زن داداش دارید یا نه . زن داداشی که با محبت برای مهمونی مادرتون کمک میکنه ، کار میکنه ، توی مهمونی های مادرتون پا به پای شما میاد عزیزتره توی چشمتون ، یا اونی که خودش رو میگیره؟
و صدالبته خانواده های با اخلاقیات بیمارگونه هم هستن که قصد سوءاستفاده از عروس دارن که بحثشون جداس.
ولی در مورد استارتر عزیز فکر نکنم همچین خانواده ای باشن.