2777
2789
عنوان

من و جاريم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 50 پست
مشكل اينجاست هزينه هم شوهراي ما ميكنن

خوب نرید بهونه بیارین

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته ای یه بار. این حرفا رو نداره. بگید باشه یه هفته من میپزم یه هفته حاری. یه هفته خواهر شوهر!هر کی هم غذا پخته اون روز از تمیز کاری معافه

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  
هفته ای یه بار. این حرفا رو نداره. بگید باشه یه هفته من میپزم یه هفته حاری. یه هفته خواهر شوهر!هر کی ...

اخه مشكل اينجاست كه اگه من غذا بپزم اون هفته از تميز كاري معاف باشم جاريم تنها بايد كار كنه كمك نميكنن خوب

خونه مادررشوهر من هم همینجوره ، وقتایی که خواهرشوهر بزرگم هست کار نمیکنه ، من و جاریم انجام میدیم .

ببین گلم یه مهمونی و دورهمی و شادی هست . تلخش نکنید . من به شخصه هیج وقت توقع نداشتم خواهر بزرگ شوهرم کار کنه . یا مثلا مادرشوهرم . عیبی نداره کارها رو تقسیم کنید ، از مهمونی لذت ببرید ، از تن سالم و دل شادتون . از یه موضوع کوچیک برای خودتون غصه نسازید بخدا ارزش نداره .

ما حتی خونه ی مادرمم هستیم همینجوره . خواهر بزرگ ترم و مادرم رو اصلا نمیزاریم کار کنن ، فقط به قول شما در حد کارهای خیلی کوچیک . اصلا هم ناراحت نمیشیم پون میگیم درست نیست خواهر و مامان  پاشن کار کنن تا کوچیک ترها هستن. کلاااا عزیزم در شرایط نعمت و سلامتی شاد باشید و به جزئیات توجه نکنید

سلام😊 
من ميگم همه باهم كار كنيم نه فقط من و جاريم

یه چیزی هست نباید انتظار از کسی داشت وگرنه خودت اذیت میشی...من خودم جای برم‌تا جایی در توانم و حس ش هست کار میکنم کاری هم به بقیه ندارم..زمانی حس ش نباشه میگم‌ببخشید حالم خوب نیست نمیتونم کمک کنم...

خونه مادررشوهر من هم همینجوره ، وقتایی که خواهرشوهر بزرگم هست کار نمیکنه ، من و جاریم انجام میدیم . ...

اخه عزيزم خونهي مادرشوهرمه من و جاريم از خواهرشوهر و مادرشوهر بايد پذيرايي كنيم حداقل واسه خودشون چايي بريزن ديگه اونم كه نبايد ما بريزيم

اولا نرین . دوما خو حق داره بیچاره چقد پخت و پز کنه . نهایت یه وعده برین . یه روزم غذا درست کنین اتف ...

درست ميكنيم ولي اونجا از ١٥ نفر بايد پذيرايي كنيم غذا درست كنيم بخدا ادم خسته ميشه