زندگی نکردم ...حیف شبا وروزام که به انتظار بچه طی میشن😭😭خدایا اخه چرا.نپرسین چرا و چجوری و چنساله فقط برا تمام منتظرا دعا کنین انتظار از هر نوع ...شوهر بچه شفا هر چی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
امروز چندمین باره همچین تاپیکی میبینم. انتخابت محترمه. اما گاهی فکر کن چرا عمر و جوونیتو به پای انتظار بچهدار شدن باید بذاری وقتی میتونی به سرپرستی بگیری و جهان یه بچه رو هم قشنگ کنی؟ فرقش چیه؟
" با شما از زخمی سخن میگویم برآمده از نیزههای نادانی و ما همه قربانی آنیم؛ کسی دوستدار حقیقت نیست، همه دوستدار مصلحتند..." بهرام بیضایی💜 اکانت قبلیم رو بیرحمانه ازم گرفتن به خاطر گفتن حقیقت، اما برگشتم تا با هم " به جای نفرین به تاریکی، شمعی روشن کنیم. "
زن عمو من بعد۱۶سال بچه دار شد نهنا امید باش نه بیش از اندازه چشم انتظار رهاش کن تا به دستش بیاری😘😘😘😘
پزشک معالجش ناجور دلشو شکست یکی از فامیلم دل مامانمو شکست مامانم برا بچه دار شدنشون سمنو نذر کرد و..زن عموم تو مراسم شیر خوارگان حسینی شرکت میکنه و خدا صداشو میشنوه ۴بار باردار شد دوتا پسر سقط کرد دوتا دختر داره الان شیطووووووون ( بچه دوم و چهارمش سقط شد )
... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....
امروز چندمین باره همچین تاپیکی میبینم. انتخابت محترمه. اما گاهی فکر کن چرا عمر و جوونیتو به پای انتظ ...
گلم ممکنه توی خانوادشون باشن افرادی که بعد ها باعث ازار استارتر و بچه که سرپرستیشو به عهده گرفتن بشن من زیاد دیدم متاسفانه همه فرهنگش رو ندارن طبیعیه خیلییی ها از ترس اطرافیان حاضر نشن سرنوشت و روح و روان یک بچه رو به بازی بگیرن
... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....
عزیزم شرایط بهزیستی سخته تو این دوره که مردم خودشون مستاجرن باید یه خونه انگاری به نام بچه بزنن و...
والا من خبر از شرایط بهزیستی ندارم. ولی به نظرم توانایی مالی کلا مهمه برای بچهدار شدن حالا چه بارداری چه سرپرستی. در هر صورت بچه نیازهای مالیش مهمه و با ایشالا ماشالا بزرگ نمیشه.
" با شما از زخمی سخن میگویم برآمده از نیزههای نادانی و ما همه قربانی آنیم؛ کسی دوستدار حقیقت نیست، همه دوستدار مصلحتند..." بهرام بیضایی💜 اکانت قبلیم رو بیرحمانه ازم گرفتن به خاطر گفتن حقیقت، اما برگشتم تا با هم " به جای نفرین به تاریکی، شمعی روشن کنیم. "
گلم ممکنه توی خانوادشون باشن افرادی که بعد ها باعث ازار استارتر و بچه که سرپرستیشو به عهده گرفتن بشن ...
اگر از اول به بچه حقیقتو بگن همچین مسائلی پیش نمیاد دیگه.