2777
2789
عنوان

حساسیت چشم نوزادان به نور

2205 بازدید | 16 پست

سلام بالاخره بعد از تحمل سختی های فراوان نی نی من بدنیا اومد.😍😍الان ۲روزوش اما خیلی چشمش به نور حساس .کل روز که خوابه شبا هم بیدار میشه اگر نور کم باشه چشمشو باز میکنه .اتاق روشن باشه چشماشو جمع میکنه یا میبنده.بنظرتون طبیعی؟خیلی نگرانم

شاید در طول ۲۴ ساعت دوبار چشماشو باز کنه اونم باید دستمو سایه کنم سرش 

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جووونم 

اره طبیعیه تا حالا تو رحم بوده جای تاریک و ساکت  چشم و گوشش  عادت نداره 

بزارین راحت باشه نورو زیاد نکنین سرو صدای اطرافم کم باشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بله طبیعیه . حتی بهداشتم بری ازت میپرسن تو نور چششو جمع میکنه یا نه  یعنی چشماش خوب میبینه

جدی 

خداروشکر

گفتم حتما نمیبینه

خیلی نگران شدم

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

ای جووونم  اره طبیعیه تا حالا تو رحم بوده جای تاریک و ساکت  چشم و گوشش  عادت نداره&n ...

نور زیاد نیست اما ترسیدم خیلی گفتم مشکلی نباشه

نور زیاد نیست اما ترسیدم خیلی گفتم مشکلی نباشه

البته که نوزاد حتما باید زیر نطر متخصص اطفال باشه و ماهیانه چکاپ بشه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
به سلامتی قدمش پرخیرو برکت طبیعیه عزیز چون اکثرا چشماش بسته است در طول روز خودت بادست تمیز باز کن چش ...

مرسی عزیزم

تمیز چشماش اما باز نمیکنه نگرانم

البته که نوزاد حتما باید زیر نطر متخصص اطفال باشه و ماهیانه چکاپ بشه 

تو بیمارستان دوبار دکتر چک کرد گفت مشکلی نداره

تازه دیروز اوردمش خونه

دوروزشه تا یکماهگی کم کم کامل باز میکنه 

خداروشکر

اون دخترم اینطوری نبود برا همین نگران شدم

اما روز اول که از اتاق اومدم بیرون باباش جلوش ایستاده بود حرکت کرد با چشماش دنبال کرد باباش رو .خونه هم چشماشو باز میکنه اطراف رو نگاه میکنه اما چون به نور حساس بود نگران شدم

البته هنوزم صورتش خیلی پف داره مخصوصا چشماش