2777
2789
عنوان

حساسیت چشم نوزادان به نور

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 16 پست
تاپیک هاتو دونه به دونه از اول بارداری خوندم خداروشکر که بچت به دنیا اومد چه دوران سخت و پر استرسی د ...

نگران نباش من خیلی خیلی اذیت شدم؛ خواهش می کنم اضطراب اصلا به خودت راه نده . الان بخاطر اضطراب های اون دوران من دچار بیماری روان تنی شدم و برای اضطرابم باید دارو مصرف کنم. دخترم الان ۵سالشه و داره با جوجه هاش بازی میکنه. یک فرشته شیطون و خوش زبان ولی خودم نابود شدم.

مطمعنم شما هم نی نیت سالم میاد بغلت. من تا اتاق عمل رفتم و برگشتم . توی اوج ناامیدی خدا فرزندم رو حفظ کرد

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

نگران نباش من خیلی خیلی اذیت شدم؛ خواهش می کنم اضطراب اصلا به خودت راه نده . الان بخاطر اضطراب های ا ...

وای عزیزم چه بد خیلی مراقب خودتون باشین ولی خب دوران پر استرسی داشتی من همینطور که میومدم جلو میدیدم هفته هات داره میره بالا و زایمان نکردی هنوز و سر وقت به دنیا اومد هم استرس کشیدم هم خوشحال شدم

دوران سختیه خدا کمک کنه به منم دعا کنین♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792