2777
2789
عنوان

شیک و پیک!(1)💅💅💅💋💋💋

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 33 پست
منم حموم گیاهی و گل رز میکنم ماساژ میرم برای خودم لوسیون و بادی اسپلش میخرم کوکتل تراپی میرم حما ...

حمام خرم سلطان چجوريه؟

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حموم گیاهی و گل رز میکنم ماساژ میرم برای خودم لوسیون و بادی اسپلش میخرم کوکتل تراپی میرم حما ...

حمام خرم سلطان چیه توضیح بده گل 😕

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤

بچه ها سلامتی هم بسیار مهمه و برای اونم برنامه ریختم دوستای گلم  تک به تک میخوام بگم و برای پوست دارم میکرو نیدلینگ میرم که حتما میام میگم چطور بود .من هر چیزی که اطلاع داشتم گفتم ما بقی رو دوست داشتید خودتون جواب هم رو بدید من از نماز و مشکلش با کاشت اطلاعاتی ندارم خب میتونید تقویت ناخن بخرید و زینک و مولتی استفاده کنید برای رشد و استحکام ناخون و اگر محجبه هستید حداقل مرتب باشه ناخن و یه برق ناخن ساده روش ایرادی نداره که.

بقیه کارارو تو پست های مختلف روزای مختلف میذارم اگه دوست دارید با من همراه شید حتی اگه دو سه نفرید پروفایل منو سیو کنید پست گذاشتم ببینید 😙😙فعلا گلای تو خونه🤣😍

🌸💕

همون حمام ترکی هست ولی برای کل بدنت ماسک میذارن پذیرایی تو حمام داره ماساژ کف پا داره

عه حتما ایران نیستی اره 

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
عه حتما ایران نیستی اره 

اتفاقا ایرانم

ایران خیلی خیلی زیاده

دهکده ماساژی که من میرم یک لیست داره از خدماتش که به عمرم نشنیدم

حمام ترکی

حمام مغربی

حمام مصری

حمام کلئوپاترا

دوش کوسه

حمام فشاری و...

ببخشید حموم گیاهی و گل رز چجوریه؟؟

و چه لوسیون و بادی اسپلشی استفاده می کنین؟؟

میشه چند تا لوسیون و بادی اسپلش خوب بهم معرفی کنین؟؟💛

وای عالیه این تایپیک 😍یکی لایکم کنه نمیدونم چرا واسم تایپیک سیو نمیشه😢

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤

اینجاشو خوب اومدی دو سه سال دیگه با دیدن عکسامون پیف پیف نکنیم 😂👌🏻

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤
ببخشید حموم گیاهی و گل رز چجوریه؟؟ و چه لوسیون و بادی اسپلشی استفاده می کنین؟؟ میشه چند تا لوسیون ...

حمومی گیاهی و میوه ای و گل رز از اینترنت یاد گرفتم

در حموم گیاهی داخل یک کیسه توری یا نخی گیاه های خوش عطر مثل بابونه یا لوندر میریزین و سردوش میبندین با آبی که ازش رد میشه حمام میکنین یا تو وان پر میکنین میخوابین

برای حمام گل رز

گل رز رو پرپر میکنین داخل قابلمه با آب میجوشونین یک مایعی مثل گلاب بوجود میاد بعد داخل وان میریزین و مقداری ژل آلوورا اضافه میکنین توش میخوابین

حمام میوه ای مثل حمام مرکبات یا انار که اون هم پوست میوه رو جدا میکنین تو قابلمه با آب میجوشونین و داخل وان میریزین

درضمن حمام انار واژن رو خیلی تنگ میکنه برای خانم های متاهل خوبه حتی داروخونه ها ژل برای برای تنگی دارن

لوسیون و بادی اسپلش من فقط برند ویکتوریا سیکرت میخرم گرونه ولی واقعا میارزه

اگر خواستی من از پیج victoriassecret_sahar2 میخرم کاراش اصله از کانادا میفرسته

بازپ سوالی داشتی بپرس عزیزم