2777
2789
عنوان

شیک و پیک!(1)💅💅💅💋💋💋

701 بازدید | 33 پست

سلام خوشگلای تو خونه

من شروع کردم به تغییر رویه در سبک ظاهری و شخصیتیم یعنی هم ظاهر هم باطن

میخوام برنامه ها و تغییراتم رو اینجا بگم تا همه دوستانی که دووووست دارن ایده بگیرن هر چند ساده.

من دنبالم تیپی هستم که گرون دیده شه درحالی که هزینه خیلیییی زیاد نکرده باشیم شیک و بروز باشه ولی درعین حال کلاسیک باشه و دو سال دیگه با دیدن عکسامون پیف پیف نکنیم😂

برای یک سری از این برنامه ها پول میخوایم برای یه سری زمان برای یک سری تحقیقات و...

هر کی با توجه به سبک زندگیش

خلااااصه از ناخون شروع میکنم

ناخن بحث مهم و قشنگیه من سال ها از ناخن های کج کوله و بی رنگم متنفر بودم و همیشه با حسرت به دستای لاک زده بقیه نگاه میکردم تا این که رفتم و کاشت انجام دادم .

کاشت طبیعی گزینه خوبیه برای باکلاس دیده شدن دست و زیباییش

⚛اگررر که ناخن های بلند زیبا و مقاومی داری ناخون هاتو ژلیش کن(یعنی لاک دائم رو ناخنات)⚛

⚛اگرررر که ناخنات میشکنه و بالا نمیاد کاور کن ناخوناتو⚛

⚛یه کرم دست بخر اخر شب باهاش دست و دور ناخن هاتو ماساژ بده⚛

هیچ فرقی نداره مارکش چیه از ایرانی بگیر تاااا کرم های خارجی گرون قیمت مهم زدنشه و زدنش از نزدنش بهتر پس هر چی شد بخر بزن سری بعد یه مارک دیگه بخر بزن بلاخره میفهمی با کدوم بیشتر حال میکنی😉

⚛رررررنگ ناخن دست و پا یه رنگ بااااید باشه این باعث مرتب دیده شدن شما میشی ⚛

اگه لاک میزنی یه رنگ بزن اگه ژلیش و کاشت انجام میدی پارو هم انجام بده خیلی شیک تره

من خودم این مشکلو دارم و واسه برطرف کردنش فردا وقت ناخن برای پا دارم.

بهترین مدل ناخون فرنج کردن یا لاک های تک رنگ تو تن سرخابی زرشکی قرمز و یا نود هست از فاز طرح مدل جنگل گل بلبل کشیدن رو ناخنات بیا بیرون نهایت واسه تنوع میتونی یه لاک اکلیلی رو لاکت بزنی یا بگی ناخن کار برات لاکتو شاین دار کنه یه پودریه میزنه رو لاکت و اونو براق میکنه.

⚛موهای رو انگشتاتو بززززن⚛

⚛وقتی صورتتو اسکراب میکنی کمی هم بزن به دستات و ماساژ بده⚛

⚛تو روزای داغ و گرما ضدافتاب بزن رو دستات یا زدی صورتت بقیشو بزن دستات یا اسپری ضدافتاب کودکان بخر مثل اسپری میزنی رو دستات قیمتشم کم تره⚛

🌸💕

تا این جا ک همشو انجام میدم. بقیش

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

میدونم موضوع و ایده های خیلی ساده ای ولی برای اون دوستانی گذاشتم که صفر کیلومترن یا نمیدونن از کجا شروع کنن این مدل رسیدنو☺☺

اگه دوست داشتید لایک کنید تا کارای دیگه ای که دارم انجام میدمم کم کم بذارم بچه ها جونی

🌸💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونم موضوع و ایده های خیلی ساده ای ولی برای اون دوستانی گذاشتم که صفر کیلومترن یا نمیدونن از کجا ش ...

برای پوست هم بزار

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂

من امروز رفتم ضد افتاب خريدم. بيشتر ميخوام واسه پوستم وقت بزارم. پول بياد دستم فاز بعد ميرم واسه دور چشم مرطوب كننده و ضدچروك ميگيرم

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣