2777
2789
من فقط دوتا سوال دارم یکی اینکه این ماه ی رابطه محافظت نشده داشتم میخوام ببینم باردارم یا نه؟ و اینک ...

هردوش رو اره حس میکنم 😅پس برای همین برات ی نی نی خوشگل دختر حس کردم 😅😍

عزیزم ب منم بگو دیگه راجب اینده و ازدواجم چی حس میکنی؟

ازدواج موفق داری حتما ...و وضعش خوبه ...یکم شاید خوش گذرون باشه ک بعد اوکی میشه 

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ی دختر کنجکاو ...حس میکنم از ی چیزی یا شرایطی خسته شدی  ولی مردم دوست دارن خون شیرینی! سعی کن ...

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

کنجکاو به هیچ وجه

از غیبت و مقایسه کردن هم بیزااااارم به شدتتتت😖😖😖

خسته نیستم...منتظرم یه کاریه باید انجام بشه...که یه نفر بهم گفت پیگیر شی یک ماهه حله

امروز رفتم همینطور هم شد انشاءالله

در کل مرسی

پسرم تو جووووون منی🥰

@دخترکلهر    حست به من چیه؟ @nyli   تو هم بگو

عجولی پوست سبزه داری قد متوسط و کشیده ای داری اهل ورزش حست میکنم نامزدم واست حس میکنم نمیدونم دیگه چقدش واست درسته

ی چیز دیگه کسی که دوسش دارم دوسم داره؟ خوشحالی که گفتی از برگشت کسیه که دوسش دارم و اشتی مونه؟ اینم ...

حسم اینه کمتر یکسال تکلیف زندگیت مشخص میشه ...و خیلی عالی این تغییر ببخش دیگ جواب نمییدم

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
حسم اینه کمتر یکسال تکلیف زندگیت مشخص میشه ...و خیلی عالی این تغییر ببخش دیگ جواب نمییدم

ممنون یک دنیا ممنون واسه جواب دادنت خوشحال شدم واقعا لطف کردی 🌹🌹😊😊🙏🙏

دختر کلهر من چند بار پرسیدم کی باردار میشم

حس میکنم تا کمتر از یکسال  و نیم دیگ

عجولی پوست سبزه داری قد متوسط و کشیده ای داری اهل ورزش حست میکنم نامزدم واست حس میکنم نمیدونم دیگه چ ...

عجول گاهی

پوستم سبزه نیست...متوسط و کشیده نیستم

اهل ورزش هم فعلا حسش نیس...قبلا آره.چننننددددد سال پیش

چندسالی هم هست که ازدواج کردم😐

در کل مرسی

پسرم تو جووووون منی🥰