2777
2789
لطفامنوهم بگیدبااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازد ...

اره ازدواج میکنی خوشبختم میشی مادرش یا عمش حس میکنم یکم موش میدونه اونم خوب میشه نگران نباش 

عجول گاهی پوستم سبزه نیست...متوسط و کشیده نیستم اهل ورزش هم فعلا حسش نیس...قبلا آره.چننننددددد سال ...

پس حسم بهت نگرفته احتمالا برای همین اون روزم حست واسم اشتباه بود حسمون بهم نمیگیره 😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پس حسم بهت نگرفته احتمالا برای همین اون روزم حست واسم اشتباه بود حسمون بهم نمیگیره 😊

آره😂😂😂

میدونی من یکم خستم

باید یه استراحتی‌ به خودم و حسم بدم

کمتر فشار میارم به ذهنم...گاهی هم که میگیره فقط تک و توکی تو شخصی ج میدم

پسرم تو جووووون منی🥰

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 کنجکاو به هیچ وجه از غیبت و مقایسه کردن هم بیزااااارم به شدتت ...

چی بگم❤🍬🌟

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
اره ازدواج میکنی خوشبختم میشی مادرش یا عمش حس میکنم یکم موش میدونه اونم خوب میشه نگران نباش 

عزیزم مادرشه چون مخالفه لطفابگوپایبند ووفادارمیمونه؟ مادرش کی باهام خوب میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
عزیزم مادرشه چون مخالفه لطفابگوپایبند ووفادارمیمونه؟ مادرش کی باهام خوب میشه؟

اره وفاداره بهت فکر میکنه حس میکنم تو دوران عقد خوب بشه باهات کلا خوب میشه نگران نباش 

آره😂😂😂 میدونی من یکم خستم باید یه استراحتی‌ به خودم و حسم بدم کمتر فشار میارم به ذهنم...گاهی ه ...

دقیقا

منم خیلی ک جواب میدم دیگه حسم قاطی میکنه واسه خودمم کار نمیکنه

مخصوصا اینکه 90 درصد سوالا شبیه همه ادم بیشتر دچار دوگانگی میشه

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

میتونی بگی کی باردار میشم؟جنسیتش؟ دختر کلهر و نیلای

دو سال دیگ نی نی داری و پسر

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
دو سال دیگ نی نی داری و پسر

بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری ...

ازدواج حتما 

قبلا گفتم ی خورده مشکل هست ک  برطرف میشه🍬❤🌟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز