nyli مدیر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4651 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 300 پست حس کی براتون درست دراومده تگش کنین +توهین به اعتقادات ممنوع 1399/05/29 | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nyli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4651 من فقط دوتا سوال دارم یکی اینکه این ماه ی رابطه محافظت نشده داشتم میخوام ببینم باردارم یا نه؟ و اینک ... هردوش رو اره حس میکنم 😅پس برای همین برات ی نی نی خوشگل دختر حس کردم 😅😍
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 عزیزم ب منم بگو دیگه راجب اینده و ازدواجم چی حس میکنی؟ ازدواج موفق داری حتما ...و وضعش خوبه ...یکم شاید خوش گذرون باشه ک بعد اوکی میشه 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
عقده_ای_تونم عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 6443 من بیشتر خدانکنه گلم خوش باشی همیشه😍😘🍬🌟❤ دختر کلهر تو چقد خوبی😑یجور ارومو مهربون طور هستی 💜💜💜
nyli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4651 عزیزم من شرمنده ام بخدا نمیتونم جواب بدم نی نی یار تذکر داده🙏😚 حستو واسه من میگی؟ کلی
من_یار_مهربانم عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 508 ازدواج موفق داری حتما ...و وضعش خوبه ...یکم شاید خوش گذرون باشه ک بعد اوکی میشه خواهشابگو اونی که دوسش دارم حسش بهم چیه؟میادپیشنهادبده؟ کِی؟ ازدواج میکنیم؟
missfatemeh عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 681 ازدواج موفق داری حتما ...و وضعش خوبه ...یکم شاید خوش گذرون باشه ک بعد اوکی میشه مرررسی عزیزم واست صلوات فرستادم زمانشم میتونی بهم بگی؟ ☻
gisooparishan عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 5298 ی دختر کنجکاو ...حس میکنم از ی چیزی یا شرایطی خسته شدی ولی مردم دوست دارن خون شیرینی! سعی کن ... 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔کنجکاو به هیچ وجهاز غیبت و مقایسه کردن هم بیزااااارم به شدتتتت😖😖😖خسته نیستم...منتظرم یه کاریه باید انجام بشه...که یه نفر بهم گفت پیگیر شی یک ماهه حلهامروز رفتم همینطور هم شد انشاءاللهدر کل مرسی پسرم تو جووووون منی🥰
nyli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4651 @دخترکلهر حست به من چیه؟ @nyli تو هم بگو عجولی پوست سبزه داری قد متوسط و کشیده ای داری اهل ورزش حست میکنم نامزدم واست حس میکنم نمیدونم دیگه چقدش واست درسته
99parmis عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 7119 ازدواج موفق داری حتما ...و وضعش خوبه ...یکم شاید خوش گذرون باشه ک بعد اوکی میشه دختر کلهر من چند بار پرسیدم کی باردار میشم
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 ی چیز دیگه کسی که دوسش دارم دوسم داره؟ خوشحالی که گفتی از برگشت کسیه که دوسش دارم و اشتی مونه؟ اینم ... حسم اینه کمتر یکسال تکلیف زندگیت مشخص میشه ...و خیلی عالی این تغییر ببخش دیگ جواب نمییدم 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
من_یار_مهربانم عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 508 عجولی پوست سبزه داری قد متوسط و کشیده ای داری اهل ورزش حست میکنم نامزدم واست حس میکنم نمیدونم دیگه چ ... خواهشابگو اونی که دوسش دارم حسش بهم چیه؟میادپیشنهادبده؟ کِی؟ ازدواج میکنیم؟
nyli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4651 حسم اینه کمتر یکسال تکلیف زندگیت مشخص میشه ...و خیلی عالی این تغییر ببخش دیگ جواب نمییدم ممنون یک دنیا ممنون واسه جواب دادنت خوشحال شدم واقعا لطف کردی 🌹🌹😊😊🙏🙏
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 دختر کلهر من چند بار پرسیدم کی باردار میشم حس میکنم تا کمتر از یکسال و نیم دیگ 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
gisooparishan عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 5298 عجولی پوست سبزه داری قد متوسط و کشیده ای داری اهل ورزش حست میکنم نامزدم واست حس میکنم نمیدونم دیگه چ ... عجول گاهیپوستم سبزه نیست...متوسط و کشیده نیستماهل ورزش هم فعلا حسش نیس...قبلا آره.چننننددددد سال پیشچندسالی هم هست که ازدواج کردم😐در کل مرسی پسرم تو جووووون منی🥰