2777
2789
من فقط دوتا سوال دارم یکی اینکه این ماه ی رابطه محافظت نشده داشتم میخوام ببینم باردارم یا نه؟ و اینک ...

هردوش رو اره حس میکنم 😅پس برای همین برات ی نی نی خوشگل دختر حس کردم 😅😍

عزیزم ب منم بگو دیگه راجب اینده و ازدواجم چی حس میکنی؟

ازدواج موفق داری حتما ...و وضعش خوبه ...یکم شاید خوش گذرون باشه ک بعد اوکی میشه 

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی دختر کنجکاو ...حس میکنم از ی چیزی یا شرایطی خسته شدی  ولی مردم دوست دارن خون شیرینی! سعی کن ...

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

کنجکاو به هیچ وجه

از غیبت و مقایسه کردن هم بیزااااارم به شدتتتت😖😖😖

خسته نیستم...منتظرم یه کاریه باید انجام بشه...که یه نفر بهم گفت پیگیر شی یک ماهه حله

امروز رفتم همینطور هم شد انشاءالله

در کل مرسی

پسرم تو جووووون منی🥰

@دخترکلهر    حست به من چیه؟ @nyli   تو هم بگو

عجولی پوست سبزه داری قد متوسط و کشیده ای داری اهل ورزش حست میکنم نامزدم واست حس میکنم نمیدونم دیگه چقدش واست درسته

ی چیز دیگه کسی که دوسش دارم دوسم داره؟ خوشحالی که گفتی از برگشت کسیه که دوسش دارم و اشتی مونه؟ اینم ...

حسم اینه کمتر یکسال تکلیف زندگیت مشخص میشه ...و خیلی عالی این تغییر ببخش دیگ جواب نمییدم

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
حسم اینه کمتر یکسال تکلیف زندگیت مشخص میشه ...و خیلی عالی این تغییر ببخش دیگ جواب نمییدم

ممنون یک دنیا ممنون واسه جواب دادنت خوشحال شدم واقعا لطف کردی 🌹🌹😊😊🙏🙏

دختر کلهر من چند بار پرسیدم کی باردار میشم

حس میکنم تا کمتر از یکسال  و نیم دیگ

عجولی پوست سبزه داری قد متوسط و کشیده ای داری اهل ورزش حست میکنم نامزدم واست حس میکنم نمیدونم دیگه چ ...

عجول گاهی

پوستم سبزه نیست...متوسط و کشیده نیستم

اهل ورزش هم فعلا حسش نیس...قبلا آره.چننننددددد سال پیش

چندسالی هم هست که ازدواج کردم😐

در کل مرسی

پسرم تو جووووون منی🥰