2777
2789
من فقط دوتا سوال دارم یکی اینکه این ماه ی رابطه محافظت نشده داشتم میخوام ببینم باردارم یا نه؟ و اینک ...

تولد میگیری 

حس میکنم ٧٠%بارداری یعنی احتمال بارداریت هست

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خداروشکر پس شوهرت خیلی دوست داره هااا دوس داره یک دخترم داشته باشین حس میکنم شوهرت توکارای فنی باشه ...

قربونت آره دوس داره اما فعلا شرایطش نیس نمیدونم این ماه باردارم یا نه... فنی ن کاگره اما خو فنی سر درمیاره و کارشم تولید پرردس ی جورایی همون فنی... آخ آخ حسود نگو فراوان

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
تولد میگیری  حس میکنم ٧٠%بارداری یعنی احتمال بارداریت هست

وای منکه عاشقتم این تولد برام خیلی مهم بود قربونت برم😍❤️😍❤️اونم ممنون 😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
فک میکنه ولی ازدواجی نیستن!

ی چیز دیگه کسی که دوسش دارم دوسم داره؟ خوشحالی که گفتی از برگشت کسیه که دوسش دارم و اشتی مونه؟ اینم میشه بگی اخه لنگ در هوام ☹️☹️😢

تولد میگیری  حس میکنم ٧٠%بارداری یعنی احتمال بارداریت هست

لطفامنوهم بگیدبااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
@دخترکلهر    حست به من چیه؟ @nyli   تو هم بگو

ی دختر کنجکاو ...حس میکنم از ی چیزی یا شرایطی خسته شدی 

ولی مردم دوست دارن خون شیرینی! سعی کن از غیبت کردن حتی تو ذهنت مقایسه کردن دوری کنی!

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
قربونت آره دوس داره اما فعلا شرایطش نیس نمیدونم این ماه باردارم یا نه... فنی ن کاگره اما خو فنی سر د ...

فامیلای خالت حسودن نه؟ مث دختر خالت حس میکنم کارگاه حس کردم به خدا هاا ولی گفتم نه کلی بگم بهتره برات برای بچه ام شوهرت حرف میزنه باهات متقاعدت میکنه 

وای منکه عاشقتم این تولد برام خیلی مهم بود قربونت برم😍❤️😍❤️اونم ممنون 😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️

من بیشتر خدانکنه گلم خوش باشی همیشه😍😘🍬🌟❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز