2777
2789
حس نمیکنم طلاقو واست

یعنی همین زندگیم ادامه داره

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اقا ی تجربه شخصی بگم ی دختره همش میگف راجب منو امیر علی بگووو ببین تو معدن کار میکنه ....منم هرررچی تمرکز میکردم چیزی نمیدیدم گفتم ببخشید چیزی دریافت نکردم ...چند روز بعد اومد گف فهمیدم طرف اصلا اسمش این نبوددده😂😂واقعا درست گفت ی

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

گف اصلا تو معدن نبوده...همش الکی گفته!!

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
اینی که گفتم واسه مرضیه بود ولی برات  من مشکل حس نمیکنم همونا ک گفتم حس میکنم نه چون خیلی با دی ...

بد اخلاقیامو دیگ😀مرسی عزیزم از وقت و انرژیت و ضد درصد مهربونیت  انشالله مشکلت حل شه و عاشقانه در کنار عشقت زندگی کنی 

خداروشکر عزیزم❤🍬🌟

دختر کلهر دوستم کسی رو که دوسش داره برمیگرده بهش ؟ به پریسا هنوز فکر میکنه پسره؟اشتی میکنن؟دوسش داره دوستمو؟ازدواج دارن ؟ میشه بگی پلیییز

بد اخلاقیامو دیگ😀مرسی عزیزم از وقت و انرژیت و ضد درصد مهربونیت  انشالله مشکلت حل شه و عاشقانه ...

انشالله ممنوووون بابت دعای قشنگ انشالله توهم خوشبخت بشی 

دختر کلهر دوستم کسی رو که دوسش داره برمیگرده بهش ؟ به پریسا هنوز فکر میکنه پسره؟اشتی میکنن؟دوسش داره ...

فک میکنه ولی ازدواجی نیستن!

قلبم واقعا مهربونه ن اینکه از خودم تعریف کنمااا اما آرزو ب دل موندم از کسی کینه ب دل بگیرم سفید و چش ...

خداروشکر پس شوهرت خیلی دوست داره هااا دوس داره یک دخترم داشته باشین حس میکنم شوهرت توکارای فنی باشه یا میگم مث مغازه داشتن نمیدونم فنی حس میکنم مواظب حسود باش خیلی زود چشم میخوری 

من فقط دوتا سوال دارم یکی اینکه این ماه ی رابطه محافظت نشده داشتم میخوام ببینم باردارم یا نه؟ و اینکه پول برای تولد پسرم دستم میاد ک براش تولد بگیرم؟ 

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز