2777
2789
ب اون خانوم حس ششمی بگین بله قهرم دیگ هم آشتی نمیکنم 😑😒برا همه رو میره اونور میگه بعد مثلا من خیر ...

بگو ترکیدم حلالت نمیکنممم😐😐😐

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ترکیدی دختر کلهر؟؟؟ هیییین کی ترکوندت بگو خودم بترکونمش 

فعلا نترکیدم😂😂

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
انشالله تو قلب خیلی مهربونی داری حس میکنم سفیدی چشم و ابروتم قهوه ایه موهای فر حس میکنم واست نمیدونم ...

منوهم میگین؟ بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
انشالله تو قلب خیلی مهربونی داری حس میکنم سفیدی چشم و ابروتم قهوه ایه موهای فر حس میکنم واست نمیدونم ...

قلبم واقعا مهربونه ن اینکه از خودم تعریف کنمااا اما آرزو ب دل موندم از کسی کینه ب دل بگیرم سفید و چشم قهوه ای و آب هامم رنگ قهوه ای گذاشتم موهام ولی لخته پسرم موهاش فره تو خانواده همسرم شوهر دختر خالش چشاش ابیه اما فک نکنم ب من ربطی داشته باشه شاید چون عکسش تو خونمونه حسش کردی آره دعا خیلی دوس دارم بهم آرامش میده رشتمم مهندسی کامپیوتر بود تقریبا همش درست بوذ

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

آره درسته لطف داری گلم ...تو فالم گفتن دوتا مشکل بزرگ تو زندگیمه ذهن مو درگیر کرده سه نفر گفتن...😦میترسم ازدواج ناموفقی چیزی باشه

شما رو نگفتم عزیزم سو تفاهم نشه😍❤️

خداروشکر عزیزم❤🍬🌟

اره ولی میخوام یکی ک حس قوی داره برام بگه :( میترسم فکرام رو حسام تاثیر بذاره :((

میشه بهم بگی طلاق میگیرم یا نه

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
آره درسته لطف داری گلم ...تو فالم گفتن دوتا مشکل بزرگ تو زندگیمه ذهن مو درگیر کرده سه نفر گفتن...😦م ...

اینی که گفتم واسه مرضیه بود ولی برات  من مشکل حس نمیکنم همونا ک گفتم حس میکنم نه چون خیلی با دیگران خوبی حس میکنم خداکمکت میکنه فقط شیطنتای ریزت که برای دیگران انجام میدی رو کمترش کن 

مرضیه حسی که به آدم میدی عالیه خیلی انرژیت مثبته مطمئنم خیلی آدم خوبی هستی

قربونت انشالله ک همینطور باشه.. من ب لین معتقدم انرژی مثبت درمان خیلی درداس😋😊

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
2790
2778
2791
2779
2792